EURODEPUTATUL PNL-ARIPA ANTONESCU,FOSTUL CONSILIER PREZIDENTIAL A LUI BASESCU ,FOSTA BURSIERA SOROS SI FATASMELE DESPRE „ELECTORATUL LIBERAL”,CARE VA VOTA TOTUSI CU MIRCEA DIACONU!

10 apr.

Eurodeputatul PNL Renate Weber a declarat miercuri, după ce CAB a decis că Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare, că acesta a ales să poarte singur această bătălie și că „a făcut-o cu succes”.

 

„Când a plecat practic din PNL, a plecat tocmai ca să încerce exact acest lucru. Domnul Diaconu singur a spus că nu este treaba unui partid să se bată cu un anume sistem și cu o anume conjunctură, un partid trebuie să-și vadă de lista lui, de interesele pe care le are. Dânsul a ales să poarte această bătălie. Iată, a făcut-o cu succes, poate să candideze. Eu tot ce pot să sper este că dacă domnul Diaconu vine membru în Parlamentul European, va veni tot la grupul ALDE”, a spus Weber.

Întrebată dacă Mircea Diaconu va rupe din voturile PNL, Weber a spus că nu crede acest lucru. „Sinceră să fiu, eu cred că cei care l-au susținut pe domnul Diaconu provin din diferite părți ale societății românești, poate vin foarte mulți din zona celor care erau nehotărâți să se prezinte să voteze. Eu cred că voturile domnului Diaconu vor veni probabil din acea parte, nu din partea de electorat pe care îl are PNL-ul”, a mai susținut Renate Weber.

Eurodeputatul liberal a făcut aceste precizări la o dezbatere pe tema rolului Parlamentului European în viața tinerilor. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: