MAFIOTUL TRAIAN BASESCU SI MOGULII: „MAI TOXIC DECAT VOICULESCU ESTE GHITA!”

14 apr.

ghita voiculescu

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică seara, într-o emisiune la Realitatea TV, că Sebastian Ghiţă este ‘mai toxic’ decât Dan Voiculescu, şeful statului comparându-l totodată şi cu Ovidiu Vântu.

‘Mai toxic este Ghiţă decât Voiculescu. Măcar la Voiculescu ştii câte parale face. E un turnător nenorocit, şi-a turnat rudele, familia la securitate ca să îi fie lui bine. (…) Ghiţă este alt specimen şi eu îl consider toxic pentru că el este din generaţia tânără, este un om de afaceri tânăr. (…) E un tip de mogul mult mai periculos decât Voiculescu pentru că nu are CV-ul lui Voiculescu’, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, şeful statului a spus că Sebastian Ghiţă ia bani din afacerile cu statul şi l-a comparat şi cu Ovidiu Vântu, despre care a afirmat că ‘a furat de la privaţi’.

‘Îl compar şi cu Vântu. Vântu a dobândit un imperiu mediatic furând de la privaţi. Nu prea s-a atins de stat. (…) Ghiţă numai cu bani de la stat, numai prin contracte cu statul, sprijinit în mod categoric în ultimii ani de Victor Ponta, ia bani din afacerile cu statul, după care se pune cu arme şi bagaje la construcţia statuii lui Victor Ponta în detrimentul corectitudinii jurnalistice’, a susţinut Băsescu.

Şeful statului a arătat că toţi cei patru ‘moguli’, Voiculescu, Vântu, Ghiţă şi Patriciu, au fost ‘toxici’ pentru că ‘au utilizat mijloacele de informare în masă în interesul lor politic şi economic’. AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: