AENATORUL PSD ,GABRIELA VRANCEANU FIREA A DECLARAT CA NU ISI VA DADEMISIA DIN COMISIA NANA!

15 apr.

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că nu își va prezenta demisia din Comisia Nana ca urmare a declarațiilor făcute de președintele Traian Băsescu la adresa ei și a familiei sale.

 

„Nu, nu îmi dau demisia (din Comisia Nana — n.r.). Îmi voi continua activitatea până la capăt, spun eu cu foarte multă onestitate, corectitudine și profesionalism. Aseară am primit cu mâhnire, cu tristețe declarația președintelui Băsescu, care intră în această zonă a atacării statului de drept. (…) Cred că sunt declarații care în mod intenționat și vădit au vrut să dea semnale, dar eu sunt absolut convinsă că cei care erau vizați pentru a activa anumite anchete vor respecta statul de drept și legile țării și nu se vor lăsa influențați de astfel de manipulări”, a declarat Gabriela Firea, la Palatul Parlamentului.

Senatorul PSD a spus că declarațiile președintelui Traian Băsescu au vizat-o în mod expres, deși din comisia de anchetă fac parte și alți parlamentari, din cauza faptului că ea este purtătorul de cuvânt al comisiei.

„Așa cum știți, nu sunt doar membrul Comisiei Nana, ci și comunicatorul acesteia și prin vocea mea s-au făcut cunoscute rezultatele preliminare ale acestei comisii și, de asemenea, fragmente din raportul final. Era normal să fiu vizată poate și prin prisma faptului că soțul meu este primar și președintele Băsescu a considerat de cuviință să mă intimideze și să mă șantajeze, făcându-mă să stau în banca mea, să iau seamă, pentru că dacă nu, s-ar putea să nu-l mai găsesc pe tatăl copiilor mei acasă”, a afirmat Firea.

Totodată, ea a precizat că pe numele soțului său nu este în derulare nicio anchetă a Direcției Naționale Anticorupție.

„De ce ar trebui să se teamă un primar de DNA dacă, până la această dată, nu este informat că ar exista vreo anchetă? Soțul meu nu are niciun dosar în instanță. Este primar de patru mandate, câștigate cu peste 85%-90% și mi se pare incalificabil faptul că un senator al României este anunțat de către președintele țării că s-ar putea să nu își mai găsească soțul acasă pentru că știe dumnealui niște lucruri. Mi se pare că ar trebui să reacționeze și ambasadele țărilor occidentale și, în ciuda acestor amenințări, deși îmi e teamă pentru soarta familiei mele, eu îmi voi continua activitatea cu orice risc”, a mai spus Firea, adăugând că peste 95% din raportul comisiei este finalizat, urmând ca după Paște să fie înaintat Biroului Permanent și plenului Parlamentului.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: