PANICAT ,SPERIAT, DAR SI TURBAT DE FURIE,DEMISUL PENAL AL ROMANIEI,”CUCU”DE LA COTROCENI,TRAIAN BASESCU VA INCERCA SA-SI APERE FAMIGLIA MAFIOTA SI ORGANIZATIA FASCISTA ,”BRIGAZILE MORTII „,SCUZE MISCAREA POPULARA,ATACAND PARLAMENTUL,MASS-MEDIA,SISTEMUL TICALOSIT CONDUS DE EL,MAFIOTUL LUCIFER BASESCU SI VA AMENINTA IN CONTINUARE CU”LOVITURA DE STAT „CARE SE VREA DATA IMPOTRIVA „STATULUI DE DREPT „,INTRUCAT SLUGILE SALE BASISTE L-AU INFORMAT DE REACTIILE VIOLENTE PE PLAN EUROPEAN IN URMA AMENINTARILOR PROFERATE LA ADRESA UNUI SENATOR AL ROMANIEI,CARE ESTE SI O DOAMNA ,GABRIELA VRANCEANU FIREA!PE BASESCU IL INGROZESTE FAPTUL CA VA AJUNGE COLEG DE CAMERA CU FOSTUL PREMIER,DETINUTUL POLITIC ADRIAN NASTASE!

15 apr.

Preşedintele Băsescu susţine o declaraţie de presă, la ora 18.00 482
Foto: Agerpres

Preşedintele Traian Băsescu va susţine o declaraţie de presă, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni.

Astăzi, de la 21:30, Mihai Gadea prezintă documente bombă! Națiunea română va avea DOVADA că Traian Băsescu poate să fie anchetat pentru șantajul și amenințarea la adresa senatoarei Gabriela Firea chiar în timpul mandatului.

ANAF verifică firma care i-a vândut terenul Ioanei Băsescu. Inspecţia Fiscală a început chiar astăzi un control la firma Berfige.

În acelaşi timp, plângerea penală a senatorului Gabriela Firea împotriva preşedintelui Traian Băsescu a fost redactată şi va fi depusă mâine la Parchet.

Traian Băsescu este acuzat de ameninţare şi şantaj, după ce i-a transmis la televizor Gabrielei Firea să stea în banca ei, pentru că altfel soţul său, Florentin Pandele, ar putea va avea probleme. Senatorul PSD Firea este membru al comisiei care anchetează tranzacţia cu terenuri făcută de familia prezidenţială la Nana. 

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

2 răspunsuri sa “PANICAT ,SPERIAT, DAR SI TURBAT DE FURIE,DEMISUL PENAL AL ROMANIEI,”CUCU”DE LA COTROCENI,TRAIAN BASESCU VA INCERCA SA-SI APERE FAMIGLIA MAFIOTA SI ORGANIZATIA FASCISTA ,”BRIGAZILE MORTII „,SCUZE MISCAREA POPULARA,ATACAND PARLAMENTUL,MASS-MEDIA,SISTEMUL TICALOSIT CONDUS DE EL,MAFIOTUL LUCIFER BASESCU SI VA AMENINTA IN CONTINUARE CU”LOVITURA DE STAT „CARE SE VREA DATA IMPOTRIVA „STATULUI DE DREPT „,INTRUCAT SLUGILE SALE BASISTE L-AU INFORMAT DE REACTIILE VIOLENTE PE PLAN EUROPEAN IN URMA AMENINTARILOR PROFERATE LA ADRESA UNUI SENATOR AL ROMANIEI,CARE ESTE SI O DOAMNA ,GABRIELA VRANCEANU FIREA!PE BASESCU IL INGROZESTE FAPTUL CA VA AJUNGE COLEG DE CAMERA CU FOSTUL PREMIER,DETINUTUL POLITIC ADRIAN NASTASE!”

  1. Erwin Lucian Bureriu 15 aprilie 2014 la 7:33 pm #

    Tavi, s-a dat la Antena3 (d-na Grecu) un comunicat al lui Hanne Svoboda impotriva lui Basescu. Vad ca pe internet n-a aparut inca.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: