DEMOCRAT-LIBERALII LUI VASILE BLAGA I-AU SOLICITAT AVOCATULUI POPORULUI SA ATACE LA CCR,OUG nr.12/2014,PRIVIND ALEGERILE PARTIALE CARE SCOT DIN CURSA PARTIDUL FASCIST „MISCAREA POPULARA”SI IL LOVESC CRUNT PE TRAIAN BASESCU INEBUNIT DE FURIE!

16 apr.

TRAIAN BASESCU - DECLARATIE DE PRESA

PDL se pregătește să aplice o lovitură grea Partidului Mișcarea Populară și, indirect, președintelui Traian Băsescu. Democrat-liberalii i-au solicitat Avocatului Poporului să să atace la Curtea Constituţională Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 12/2014 privind alegerile parţiale.

Modificarea adusă de Guvern prevede că la alegerile parțiale pot candida și partidele neparlamentare. Principalul partid avantajat de această prevedere este PMP-ul, partid care nu exista la momentul alegerilor legislative din 2012, dar care, acum, pe fondul unei creșteri ar putea chiar spera să obțină un mandate în Parlament.

”Aşteptăm termenul de 30 de zile de la înregistrarea scrisorii noastre la Avocatul Poporului pentru contestare la CCR şi după curgerea acestui termen ne vom adresa Comisiei de la Veneţia şi Comisiei Europene. Suntem încă în acest termen, am ieşit astăzi, nu am ieşit în 26 aprilie să anunţăm, am crezut că nu este nevoie de niciun apel suplimentar la cei care îndeplineau interimar funcţia de Avocat al Poporului pentru a-şi face treaba. Dacă nu îşi îndeplinesc cu conştinciozitate şi cu minimă decenţă atribuţiile, nu vom renunţa la căile noastre de atac şi cele două căi pe care noi le vedem sunt cele legate de sesizarea Comisiei de la Veneţia şi a Comisiei Europene vizavi de modul cum Victor Ponta îşi achită angajamentele asumate’, a declarat miercuri liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe.

Dacă acțiunea PDL va avea sorți de izbândă, Partidul Mișcarea Populară își va putea înregistra candidați doar pentru alegerile europarlamentare, nu și pentru alegerile parțiale din 25 mai.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: