FOSTUL LIDER LIBERAL ,MAESTRUL MIRCEA DIACONU II DA CU FLIT LUI CRIN „CHUCKY”ANTONESCU: „SINGURA DATORIE ESTE FATA DE GRAHAM WATSON!”

23 apr.

crin diaconu

Fostul lider liberal, Mircea Diaconu, spune că nu va da curs propunerii preşedintelui PNL Crin Antonescu de a face parte din grupul europarlamentarilor liberali ALDE şi că va încerca să rămână primul europarlamentar “cu adevărat independent”.

Întrebat dacă va accepta invitaţia lui Antonescu referitor la posibilitatea să se alăture ALDE, Mircea Diaconu a răspuns: “Nu ma alipesc la nimic. Voi folosi votul meu exact asa. Cel mai tare voi dori sa vorbesc despre noi, despre tara noastra, despre inegalitatile care sunt si sunt functionale, despre foarte multe nedreptati pe care românii nostri de afara le patesc. Voi fi un ambasador al acestui subiect si înauntrul si în afara tarii”.

“Deci probabil daca o sa izbutesc, o sa fiu primul cu adevarat independent. Dar se speculeaza si aici ca nu am cum sa fiu independent ca sunt grupuri politice etc. Câta vreme specia e legala, eu asa vreau sa stau. Nu am nicio problema, toata lumea are nevoie de voturi. Atunci eu votul meu nu o sa îl dau grupurilor politice, ci ideilor sau tintelor sau proiectelor. Deocamdata simt un fel de datorie, singura pe care o simt la mine, daca ajung acolo, este fata de sir Graham Watson care a fost singurul care, atunci când noi eram snopiti în bataie europeana ca aici facem lovitura de stat, a fost singurul dintre liderii europeni care ne-a înteles si a fost de partea noastra. Singurul. Eu ma simt dator sa îi dau ‘Buna ziua!’ si sa îi fiu alaturi. Atât. În rest, fata de absolut nimeni nu am nicio datorie, cel mai putin fata de popularii europeni“, a declarat Diaconu, într-un interviu acordat Agerpres.

Pe de altă parte, Diaconu a refuzat să comenteze dacă se simte dezamăgit de cineva din PNL: “Nu. Nu si nu comentez lucrul asta si nu e treaba mea asta. Nu dau note, nu fac evaluari de niciun fel. Un lucru pot sa va spun însa, ca sunt foarte multi PNL-isti care ma sprijina, m-au sprijinit si îmi vor ramâne prieteni mai departe indiferent ce se întâmpla, asa cum sunt si în alte partide o multime de oameni pe care i-am cunoscut în spatiul politic si cu care am o relatie cordiala si normala. Asa si cred ca trebuie sa traim. Chiar daca suntem adversari la un moment dat, sa fim concurenti si nu dusmani”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: