SENATORUL PSD ,MIRCEA GEOANA ATACA ADMINISTRATIA OBAMA DE LA CASA ALBA ,CA USA NU A TRIMIS UN AMBASADOR INCA IN ROMANIA!

23 apr.

mircea-geoana

Mircea Geoană, senator PSD, a declarat că nu mai puţin de trei nume au fost aprobate de către preşedintele Barack Obama pentru ocuparea postului de ambasador în ţara noastră și a adus ca argument al întârzierii nominalizării ambasadorului, că și în SUA se blochează unii pe alții, spunând că sunt 35  de state la nivel mondial care nu au ambasador trimis de SUA.

 

“Nu este normal. La americani e o problemă mai de fond. În clipa de faţă, sunt peste 35 de state la nivel mondial care nu au ambasador. Dintr-un simplu motiv că au un sistem atât de complicat între Administraţia, de o culoare politică, şi Congresul, de altă culoare politică, Senatul, unde şi republicanii sunt foarte influenţi, încât se blochează reciproc”, a spus Mircea Geoană, în emisiunea “Jocuri de putere” de la Realitatea Tv.

Senatorul PSD a declarat că nu mai puţin de trei nume au fost aprobate de către preşedintele Barack Obama pentru ocuparea postului de ambasador în ţara noastră.

“Au fost până acum cred că trei nume aprobate de preşedintele Obama, trei nume succesive să vină ambasadori în România: o doamnă care, văzând cât de mult durează audierea la Senat – că fără audiere nu poţi să te duci – încât femeia a renunţat. Era o doamnă care avea o poziţie economică, financiară foarte bună. A mai fost după aceea cineva pe ţeavă, şi acea persoană nu a putut să aştepte atât de mult. Se află, în acest moment, din câte ştiu eu, într-o formă avansată găsirea unei persoane, dar nu e un gest de lipsă de respect faţă de România, este un sistem dezarticulat la americani, care sper să şi-l rezolve, pentru că nu poţi să stai cu aproape un sfert din ţările lumii fără ambasador din partea Washingtonului pentru că pur şi simplu – credeţi că numai la Bucureşti este război politic? Şi la Washington e, se blochează unii pe alţii şi pur şi simplu dau un sentiment – cred eu – greşit unor ţări importante”, a explicat Mircea Geoană, scrie realitatea.net.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: