ADINA VALEAN ,CRIMINALA MORALA, SOTIA LUI CRIN „CHUCKY”ANTONESCU NU VREA SA DEVINA „THE FIRST LADIES”,IN COLONIA ROMANIA!

24 apr.

adina crin

Soția lui Crin Antonescu susține că indiferent dacă Antonescu va ajunge sau nu președinte ea nu va renunța la cariera politică și nu va veni în România pentru a fi ”first ladies”. 

Întrebată despre o afirmație a lui Crin Antonescu, conform căreia România se comportă ca o colonie, Adina Vălean și-a contrazis soțul.

 ”R. Sunteţi de acord cu această afirmaţie: „România e singura ţară din Uniunea Europeană care se poartă ca şi cum ar fi o colonie”?

Adina Vălean:
 România nu este o colonie. Nu cred că am făcut eu afirmaţia asta.

R: Nu dumneavoastră. Soţul dumneavoastră, Crin Antonescu.

Adina Vălean:
 Afirmaţiile trebuie întotdeauna privite în context. Cred că a fost un context în care acest cuvânt destul de tare, de colonie, a fost cumva explicat. România nu este o colonie, dar e adevărat că România trebuie să iasă din poziţia de membru pasiv al UE pentru că la nivel european se impune, se cere şi se va întâmpla o renegociere a Tratatului, o reformă a instituţiilor europene, o reformare a regulilor. România trebuie să scrie rapid pe hârtie cu ce se duce la această negociere. Cred că trebuie să se lupte să-şi schimbe condiţiile pe care le-a avut atunci când a dorit să adere cu orice preţ la Uniunea Europeană”, susține Adina Vălean, într-un interviu pentru Hotnews. 

Întrebată dacă ar vrea să ocupe poziția de ”first ladies”, Adina Vălean a răspuns:

”Nu cred că, în România, prima doamnă este o poziţie politică. Noi vorbim în România despre „first ladies”, dar în fond le urâm puternic pe neveste politicienilor. Prima doamnă este un concept şi o instituţie în Statele Unite, la noi nu. Cu alte cuvinte nu ai un buget, un cabinet, nu poţi propune iniţiative. Ce poţi să faci? Să fii bio, să cultivi roşii şi să creşti copii? Eu sunt politician şi am să-mi continui mandatul meu de europarlamentar indiferent de ce se va întâmpla cu prezidenţialele”. 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: