MINISTRUL DELEGAT PENTRU APE,PADURI SI PISCICULTURA,DOINA PANA A DEZMINTIT MIERCURI,INFORMATIA POTRIVIT CAREIA PEMIERUL VICTOR PONTA I S-AR FI ADRESAT INJURIOS FOLOSIND APELATIVUL „FA”,PRELUAT DE PROPAGANDA BASISTA SI DE COMISARUL BASIST DE TIP SOVIETIC DE LA ANTENA 3 DANA GRECU!

24 apr.

Ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, a dezmințit miercuri, la rândul său, informația potrivit căreia premierul i s-ar fi adresat în mod injurios în timpul vizitei într-un sat afectat de inundații din județul Teleorman.

 

„Vreau să vă spun că în vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. El folosește ca un apelativ prietenesc, de exemplu, „măi Liviule”, „măi Doina”, măi … nu știu, dar în niciun caz ceea s-a relatat în presă. Și, dacă ascultați cu atenție, pentru că există bandă audio, o să-mi dați dreptate. Dar repet, nu există în vocabularul premierului acest cuvânt”, a precizat Doina Pană.

Și premierul Victor Ponta a negat că ar fi folosit un apelativ jignitor la adresa Doinei Pană: „Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whisky, nici nu veneam de pe vapor, nu folosesc termenul de „fă”. M-am uitat pe înregistrare, e clar că nu am zis așa, dar nu contează. Contează că orice vom face, v-am zis, unii o să ne înjure”.Potrivit unei înregistrări difuzate de un post de televiziune, premierul ar fi folosit apelativul ‘fă’ la adresa ministrului Doina Pană, marți, când a vizitat un sat inundat din Teleorman.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: