RAZBUNAREA TANDEMULUI BASESCU & ANTONESCU NU ARE LIMITE: DNA AU DECIS UN NOU DOSAR PE NUMELE LIBERALUI DANIEL CHITOIU!

26 apr.

daniel chitoiu

Procurorii DNA au disjuns dosarul initial ASF, nu  doar pentru cauza privind felul in care a fost promovata si  adoptata OUG a Guvernului pentru infiintarea ASF,  dar si pentru cauza privind contractele de confidentialitate semnate de angajatii ASF. 

Procurorii DNA  au decis  sa intocmească un nou dosar penal pe numele lui  Daniel Chitoiu,  al sotiei sale,  Laura Chitoiu, precum si al fostului președinte ASF,  Dan Radu Rușanu.

Sotia vicepremierului este cercetată  pentru luare de mita si trafic de influenta in timp ce in sarcina lui Dan Radu Rusa au fost retinute si acuzatiile privind falsificarea si alterarea de probe.  Potrivit infromatiilor citate,  Laura Chitoiu ar fi beneficiat de anumite foloase materiale, din partea omului de afaceri Ilie Carabulea, prin intermediului Marian Mârzac( in prezent in stare de arest), cu care sotia fostului vicepremier s-ar fi aflat in relatii apropiate.

Laura Chitoiu ar fi acuzata si de faptul ca ar fi impiedicat punerea in aplicare a unui mandat de aducere – in fapt, in momentul in care a fost chemata la  Parchet,  Politia s-a prezentat la dmiciliul ei cu mandat de aducere,  care nu a putut fi pus in aplicare pentru ca aceasta nu a permis politistilor sa intre in locuinta pe motiv ca sotul  ei ar avea o calitate specială, parlamentar, in casa caruia se poate intra cu mandat doar dupa incuviintarea  Camerei din care face  parte. Se pare ca pentru acest lucru exista interceptari telefonice, prin care Laura Chițoiu, cu Politia la usa, a apelat la sotul ei, care a învatat-o sa nu deschida usa, pentru că el beneficiaza de imunitate parlamentară.Surse judiciare sustin  ca este cercetat de procurori si seful de la resurse umane, precum  si o serie de avocati, informează și B1. Potrivit acelorași surse ancheta DNA s-ar putea extinde asupra unor angajati ai Guvernului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: