DANIEL CONSTANTIN A FOST REALES SAMBATA IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PARTIDULUI CONSERVATOR!

27 apr.

Daniel Constantin a fost reales sâmbătă în funcția de președinte al Partidului Conservator (PC).

 

Constantin a fost reales cu un număr 2.695 voturi pentru.

În funcția de secretar general al PC a fost ales deputatul Damian Florea, președinte executiv — senatorul Vasile Nistor, iar prim-vicepreședinte — primarul Cristian Popescu Piedone.

Vicepreședinții PC vor fi aleși, cel mai probabil, în luna iunie, în ședința Consiliului Național.

La evenimentul organizat sâmbătă, la Romexpo, au participat președintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, dar și președintele PSD, premierul Victor Ponta, și președintele UNPR, Gabriel Oprea.

* Daniel Constantin, reales pentru un nou mandat la șefia PC, a declarat sâmbătă că secretul unui politician de succes este nu numai tinerețea, ci și suportul familiei.
„M-a întrebat cineva zilele trecute care este secretul unui politician de succes, tinerețea, pentru că ai nevoie de energie? Și i-am spus că nu numai tinerețea și secretul trebuie să fie și acasă. Vreau să mulțumesc familiei mele pentru suportul pe care mi-l acordă și am și o dovadă că au trecut patru ani. Acum patru ani, după ce am fost ales președinte, cineva mi-a făcut o surpriză și a trimis-o pe fetița mea, Patricia, pe scenă. Vreau să vă prezint dovada vie că au trecut patru ani, astăzi nu mai pot să o iau în brațe, dar o invit pe scenă să fie alături de mine”, a spus președintele PC, la finalul Congresului.
El a mulțumit conservatorilor pentru încrederea acordată.

„Vreau să mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut astăzi. Să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordați și să vă spun, pentru că în ultimul timp au fost mai multe discuții, mai răutăcioase așa, că plecăm în altă parte, că fuzionăm cu altcineva, cred că este momentul să vă spun că mi-ați dat un mandat pentru patru ani, sunt onorat și mândru să reprezint pentru patru ani de acum înainte PC așa cum este el astăzi”, a arătat Constantin.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: