„MOROICA”,LENUTA DI’PLECOI IL BANTUIE PE PREMIERUL VICTOR PONTA CU O PLANGERE PENALA CA VA RAMANE FARA PARTIDUL BANTUIT DE „MOROI”!

27 apr.

Partidul Mișcarea Populară va face plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru amenințare și șantaj la adresa oamenilor care au semnat petiția PMP împotriva accizei pe carburanți, a declarat duminică deputatul Elena Udrea.

 

„Vom face plângere lui Victor Ponta pentru că amenință și șantajează oamenii care au avut curaj să semneze cu nume, prenume și adresă, număr de telefon pe aceste liste împotriva accizei”, a afirmat Elena Udrea.

Ea a subliniat că nu 300.000, ci 23 milioane de români sunt împotriva scumpirii prețului la carburant, iar în timpul campaniei au fost foarte multe persoane care refuzau să semneze și să își treacă datele de frica repercusiunilor.

„Le era frică de faptul că Guvernul se va întoarce împotriva lor. Asta se întâmplă astăzi. Domnul Victor Ponta își permite să-i amenințe pe românii care spun că sunt împotriva scumpirii prețului la carburant. (…) Cum și-a permis Corpul de Control care trebuie să controleze activitatea Guvernului, instituțiile din subordinea acestuia, să cerceteze niște oameni care au semnat împotriva introducerii taxei accizei la combustibil. Nu e treaba Guvernului să cerceteze oamenii care își permit să aibă opinii împotriva activității lui. Aici nu e vorba de alegeri. La alegeri oamenii votează și nu știi dacă au votat într-un fel sau altul”, a susținut Elena Udrea.

Referitor la faptul că pe liste ar fi fost și persoane decedate înainte de semnarea petiției, Elena Udrea a spus că presupune că este o minciună. Ea a menționat că aceste semnături au fost strânse în principal de tineri care au stat în stradă.

„Domnul Ponta confundă PMP cu PSD. Crede că dacă domnul Dragnea și baronii locali au furat la alegeri și la referendum, partidul acesta, care este un partid de oameni tineri, face exact ce au făcut ei. (…) Declarația lui Victor Ponta este aberantă și este din categoria jocului pe care-l face, aruncă o vorbă și apoi noi stăm să o dezamorsăm. (…) Am fost sunați că oamenii au fost verificați la telefon dacă au semnat acele liste și oamenii se tem de ceea ce li s-ar putea întâmpla din cauza aceasta. Unii dintre ei sunt angajați la stat, se tem de faptul că acum vor fi dați afară, se tem de faptul că vor fi controlați la firmele pe care le au, deci sunt oameni care în momentul acesta se tem pentru ceea ce li se poate întâmpla pentru ca au semnat pe acele liste împotriva Guvernului. Domnul Ponta vrea o țară în care nimeni să nu îndrăznească să-i spună că guvernează prost”, a afirmat Elena Udrea.

Parlamentarul a subliniat că în această situație nu s-a încălcat nicio lege și că nu este vorba de înscrisuri, ci de niște tabele care s-au întocmit cu oameni care erau împotriva accizei, și că nu și-a permis nimeni să-i legitimeze pe stradă.

Elena Udrea a adăugat că, eventual, dacă se va dovedi că s-a produs o eroare, o să se verifice cine de la partid a strâns o astfel de listă și va fi sancționat pe linie de partid.

„Dar are cineva vreun dubiu că în țara asta 23 de milioane de români nu vor să crească prețul la combustibil? Eu cred că nu are nimeni niciun dubiu. (…) Dacă teroare este mijlocul prin care Victor Ponta vrea să controleze această țară și să-și câștige aceste alegeri, atunci de teroare va avea și dânsul parte pentru că o să-l terorizăm cu plângeri la Parchet”, a precizat Elena Udrea.

Ea a menționat că PMP va lupta în continuare împotriva Guvernului Ponta și că a constatat că PSD și Victor Ponta și-au fixat și adversarul — Mișcarea Populară.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: