VICEPRESEDINTELE PSD,LIA OLGUTA VASILESCU ATAC DUR LA EFEMINATUL CRIN „CHUCKY”ANTONESCU: :ESTE UN „CARAGHIOS” CAND ACUZA PSD CA FURA DIN IMAGINEA USL!!

27 apr.

crin-ganditor4

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu susţine că preşedintele PNL este “caraghios” când acuză PSD că fură imaginea USL, din moment ce liberalul este cel care a părăsit Uniunea, ea adăugând că Antonescu semănă cu “o femeie care îşi părăseşte casa şi familia pentru un marinar de la Marea Moartă”.

“Crin Antonescu vorbind de cum PSD fură USL seamănă cu o femeie care îşi părăseşte casa şi familia pentru un marinar de la Marea Moarta şi care îşi acuză bărbatul că el continuă să folosească locul în care au trăit, că îşi hrăneşte în continuare copiii, că foloseşte numele comun şi că duce mai departe proiectele pe care le-au început împreună. Caraghios este cel care acuză într-o astfel de situaţie”, afirmă Vasilescu, potrivit Mediafax.

Ea afirmă că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL.

“Prin această campanie, noi inclusiv acest lucru dorim să-l reamintim oamenilor: că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL şi angajamentele luate în faţa românilor, după plecarea liberalilor”, afirmă Olguţa Vasilescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: