CRIN „CHUCKY”ANTONESCU „MAIMUTA” LUI BASESCU,UITA CA A FOST ALES DE USL SI NU DE PNL,DAR II JIGNESTE PE TELEORMANENII CARE L-O VOTAT ,CA NU VREA SA MEARGA LA „PUSLAMALELE ROSII”,CARE L-AU ALES IN PARLAMENTUL ROMANIEI!

29 apr.

dragnea an

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, afirmă că preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu se deplasează atât de des în colegiul din Teleorman.

‘Nu ştiu (cât de des se duce Crin Antonescu în Teleorman – n.r.) că nu fac evidenţa. Oricum, nu am auzit să îi dea afară din casă, adică să meargă atât de des. O fi fost. Eu nu m-am întâlnit cu dumnealui. Dar nici eu nu sunt în fiecare zi acolo’, a spus social-democratul, luni, într-o conferinţă de presă.

Întrebat cum comentează apelativul de ‘puşlamale roşii’, folosit de către liderul PNL la adresa PSD, Liviu Dragnea a replicat că îi va lăsa pe cetăţenii din Teleorman, ‘la care am fost împreună cu domnul Antonescu, având în spate sigla PSD, în campania din 2012′, să aprecieze aceste afirmaţii.

Crin Antonescu a declarat, în cadrul lansării candidaţilor PNL la Parlamentul European pentru zona Muntenia, că România nu este condamnată iar ‘să intre pe mâna acestor puşlamale roşii’, atâta vreme cât PNL oferă o alternativă, scrie Mediafax.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: