LIDERII „TRIBURILOR DE DREAPTA ” ROMANESTI SMIRNA IN FATA LUI HOYT YEE,ASISTENTUL AMERICAN AL VICTORIEI NULAND LA AMBASADA USA DE LA BUCURESTI!

29 apr.

Hoyt Yee (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit ambasadei, Hoyt Yee se întâlneşte cu diverşi lideri români pentru a discuta aspecte referitoare la relaţiile bilaterale şi parteneriatul strategic.

„Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se afla la Bucuresti in data de 29 aprilie 2014 pentru o vizita de rutina in regiune. El se intalneste cu diversi lideri romani pentru a discuta aspecte referitoare la relatiile bilaterale si parteneriatul strategic” , informează Ambasada.

 

Mai mulți lideri de partid din România au fost chemați la Ambasada SUA de la București în această după-amiază pentru discuții cu adjunctul Victoriei Nuland, Hoyt Yee, aflat într-o vizită la București.

Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se află la București în data de 29 aprilie 2014 pentru o vizită de rutină în regiune. El se întâlnește cu diverși lideri români pentru a discuta aspecte referitoare la relațiile bilaterale și parteneriatul strategic”, se arată într-un comunicat al ambasadei SUA.

La Ambasada SUA a ajuns deja președintele PDL, Vasile Blaga.

Când un diplomat străin vizitează România, adesea invită la discuții și reprezentanți ai partidelor parlamentare, atât de la putere, cât și din opoziție.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: