PREMIERUL VICTOR PONTA ESTE SOLIDAR CU FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE,DETINUT POLITIC AL REGIMULUI BASESCU: ” E INADMISIBIL SA STAI 4 LUNI INCHIS FARA SA STII DE CE AI FOST INCHIS!”

29 apr.

nastase ponta

Premierul Victor Ponta s-a arătat solidar cu fostul premier Adrian Năstase în contextul în care aceata a evocat azi în fața instanței ÎCCJ care judecă contopirea pedepselor pe care le execută posibilitatea renunțării la cetățenia română.

“E o nemulțumire concretă pentru că la foarte multe luni de la pronunțarea sentinței nu știe de ce a fost condamnat, nu există un judecător care să îi spună clar de ce se află în închisoare. E inadmisibil să stai de 4 luni în închisoare și să nu știi de ce stai în închisoare și spun asta nu doar pentru e vorba de Adrian Năstase ci și orice cetățean aflat într-o astfel de situație.”, a spus Victor Ponta la România TV.
“Consider că modul în care a fost tratat un om care în 2004 a ridicat steagul României la NATO și noi acum ciocnim pahare de șampanie pe aici. Nu mai spun nimic că iar se va spune că…. Mă afectează foarte mult și nu pot să nu am o mare admirație pentru Andrei Năstase și pentru toată familia Năstase.”, a încheiat președintele PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.