SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL PSD,CODRIN STEFANESCU ACUZA ABUZURILE IMPOTRIVA FOSTULUI PREMIER ADRIAN NASTASE,DETINUTUL POLITIC AL REGIMULUI BASESCU SI SOLICITA CSM SA INCEAPA O ANCHETA IN ACEST CAZ!

29 apr.

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct PSD Codrin Stefanescu a cuza abuzuri in cazul lui Adrian Nastase si cere ca ministrul Justitiei sa solicite CSM-ului sa inceapa o ancheta in acest caz. El il numeste pe Adrian Nastase “detinutul politic numarul unu al regimului Basescu”.

“Maniera în care se face ”justiție” în cazul lui Adrian Năstase a demonstrat astăzi, încă o dată dacă mai era nevoie, că acesta este și va rămâne deținutul politic numărul unu al regimului Băsescu. Iar acolo, în închisoare, unde a ajuns în urma unor adevărate execuții publice, Adrian Năstase încă reprezintă un pericol pentru Traian Băsescu si pentru instituțiile sale aservite.

Și asta pentru că, pur și simplu, vorbim despre un abuz, despre încălcarea drepturilor elementare și despre o manieră grosolană în care este umilit de către adversarii săi politici fostul prim-ministru al României. Chiar amânarea redactării motivării în cazul condamnării sale – au trecut peste 100 de zile, în condițiile în care termenul legal este de 30 de zile de la data pronunțării sentinței, reprezintă o bătaie de joc și o încălcare flagrantă a legilor. Tocmai de aceea, ministrul Justiției are obligația legală de a se autosesiza și în acest caz și de a cere CSM o anchetă. Cu atât mai mult cu cât, în România coordonată încă de Traian Băsescu prin unele instituții, se încalcă toate legile în vigoare, toate drepturile cetățenilor și sunt terfelite toate principiile juridice și morale. De altfel, comportamentul sistemului băsist devine din ce în ce mai ostentativ prin abordare și prin nerespectarea drepturilor atunci când este vorba despre adversarii politici ai lui Traian Băsescu”, a precizat Codrin Stefanescu, intr-un comunicat remis stiripesurse.ro.

El isi afirma increderea ca adevarul in cazul Nastase va iesi la iveala “cu toate implicatiile sale”.

“Sunt sigur că Adrian Năstase va rămâne la fel de puternic și în fața acestor noi umilințe și abuzuri la care este supus. Iar declarația sa privind renunțarea la cetățenia română, nu numai că va face înconjurul lumii, având în vedere că aparține fostului premier care a semnat tratatul cu NATO și a negociat aderarea României la UE, dar este încă un semnal de alarmă în fața aberațiilor și hărțuirilor cu care se confruntă. Am convingerea că într-un viitor nu foarte îndepărat, se va face dreptate în cazul Adrian Năstase iar adevărul va ieși la lumină, cu toate implicațiile sale!”, conchide secretarl general adjunct PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: