PRESEDINTELE PD-L CLUJ ,PENALUL DANIEL BUDA CERE IN COMPLICITATE CU PNL ,CERE DEMISIA LUI FOSTULUI SENATOR PNL,VICTOR CIORBEA DIN FUNCTIA DE AVOCAT AL POPORULUI!

1 mai

Victor Ciorbea

Lui Victor Ciorbea nu prea pare să-i priască nici o funcție. Senator nu i-a prea plăcut și a tânjit după o funcție bine renunerată la ASF. Lumea s-a sesizat însă la timp că nu are studiile și pregătirea necesară pentru o astfel de poziție și a fost nevoit să se mulțumească cu ce i-a oferit PSD-ul: Avocat al Poporului. Și această funcție îi este acum contestată.

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia de îndată a lui Victor Ciorbea din funcţia de Avocat al Poporului, ca urmare a deciziei Curții Constituționale prin care s-a admis sesizarea PDL referitoare la numirea lui ca membru neexecutiv în Consiliul ASF.

”Victor Ciorbea nu mai are căderea morală să ocupe funcţia de Avocat al Poporului, funcţie din care trebuia să apere interesele românilor în faţa abuzurilor statului, în condiţiile în care Victor Ciorbea a călcat în picioare legile din România. De altfel, numirea lui Victor Ciorbea a încălcat şi angajamentele lui Victor Ponta, luate în faţa oficialilor europeni, angajamente prin care ca Avocat al Poporului trebuia să fie numită o persoană apolitică. Acest lucru demonstrează încă o dată că Victor Ponta nu are capacitatea de a găsi oameni de o probitate profesională şi morală neîndoielnică pentru diverse funcţii în stat. Totodată, Victor Ponta ne arată  o dată în plus faptul că nu îşi poate depăşi condiţia modestă de barcagiu şef, tras prin apele învolburate ale Teleormanului, de către jandarmi. În aceste condiţii, îi solicit public lui Victor Ponta să îşi asume aşecurile şi să îşi prezinte de îndată demisia, împreună cu Victor Ciorbea”, a declarat Daniel Buda.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: