VASILE POTECA,SUBPREFECTUL DE HUNEDOARA,DEMIS DUPA CE A PARTICIPAT LA UN MITING ELECTORAL ORGANIZAT DE PNL-ANTONESCU LA DEVA!

1 mai

 
IMG-20140428-WA001

După ce stiripesurse.ro si hunedoaralibera.ro au semnalat public încălcarea legii şi a statutului său de înalt funcţionar public, subprefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă (foto mijloc) a fost demis.

El a fost schimbat din funcția de subprefect prin decizie a primului ministru după ce Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a aflat de isprava electorală a acestuia. Potecă a încălcat Legea atunci când a participat la un miting electoral organizat la Deva de PNL.

Fără să țină cont de prevederile Legii nr. 188/1999 privind statutul funcționarilor publici, Vasilică Potecă s-a afișat la mitingul electoral organizat la Deva de PNL. Acesta a participat la lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare în ciuda avertismentului extrem de clar al ministrului afacerilor interne, Gabriel Oprea.

Astăzi, în ședința de Guvern, Vasilică Potecă a fost schimbat din funcție. „În urma solicitării dvs. transmisă Direcţiei Informare şi Relaţii Publice şi înregistrată cu numărul de mai sus, vă comunicăm faptul că, în ședința Executivului de astăzi, 30.04.2014, Guvernul a aprobat proiectul de hotărâre, înaintat de Ministerul Afacerilor Interne, privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Hunedoara de către domnul Potecă Vasilică”, se arată într-un răspuns oficial al Ministerului Afacerilor Interne adresat publicației on-line Hunedoara Liberă.ro.

Raspuns Hunedoara Libera subprefect-1

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: