LOVITURA DURA DATA LUI CRIN „CHUCKY”ANTONESCU: PNL IL SUSTINE PE OVIDIU SILAGHI CARE A TRECUT LA PSD,LA ALEGERILE PARTIALE DIN 25 MAI 2014!

8 mai

Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi a dezertat din PNL și a anunțat că se înscrie în PSD, pentru a fi candidatul acestei formațiuni la alegerile parțiale din 25 mai. Conducerea PNL a reacționat la unison și l-au catalogat pe Silaghi drept un trădător, dar câteva zile mai târziu s-a luat o decizie cu adevărat surprinzătoare. 

Citește și: Silaghi: Am trădat PNL din cauza trădărilor lui Antonescu

Citește și: Antonescu, replică la acuzațiile de trădare ale lui Tăriceanu și Ovidiu Silaghi

Citește și: Mesaj din PNL pentru Silaghi: Iti aduci aminte cum plângeai că te umfla a II-a zi?

Cumnatul lui Ovidiu Silaghi, Adrian Ștef, este președintele PNL Satu Mare. Acesta a precizat că în urma unei discuții telefonice cu Marian Petrache, coordonatorul campaniei PNL, a obținut acordul ca liberalii să-l susțină pe Ovidiu Silaghi la parțiale.

„Facem lucrul acesta deoarece am primit acordul conducerii de la București, în urma unei discuții telefonice purtate cu domnul Marian Petrache, șeful de campanie la nivel național. În urma acestei discuții telefonice am înțeles că avem acceptul conducerii centrale pentru susținerea lui Ovidiu Silaghi, un liberal timp de 25 de ani, un om care a dovedit că este un candidat de succes în rândul electoratului sătmărean”, a declarat Adrian Ștef, informează Voceatransilvaniei.ro.

După un sfert de secol ca membru PNL, liberalii sătmăreni nu mai știu care este doctrina lui Ovidiu Silaghi. „Votați omul, nu sigla”, este mesajul principal al PNL Satu Mare. Pe baza acestui mesaj, spune Adrian Ștef, vor fi construite și mesajele electorale. Cu alte cuvinte, se va insista pe activitatea de-a lungul timpului a lui Ovidiu Silaghi ca membru liberal și nicidecum pe doctrine sau programe politice.

Decizia PNL vine ca urmare a faptului că liberalii nu au mai avut timp să înscrie un alt candidat în cursa pentru parțiale. Ovidiu Silaghi a anunțat seara că pleacă la PSD, iar a doua zi era termenul limită pentru depunerea candidaturilor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: