DUPA ESECUL PE CARE IL VA INREGISTRA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 25 MAI :CRIN „CHUCKY”ANTONESCU VA FI IN GENUNCHI IN FATA LIBERALILOR!”

10 mai

antonescu crin

Ruperea și acum refacerea USL naște pasiuni imense pe scena politică. Crin Antonescu și liberalii susțin că USL este mort și îngropat, în timp ce PSD și aliații insistă pe mesajul ”USL trăiește”. Liderul PC, Daniel Constantin, a ținut să-i contureze un scenariu apocaliptic lui Crin Antonescu, căruia i-a transmis că va ajunge să se roage în genunchi de colegii săi să nu se întoarcă în USL. 

“Vreau să vă spun că USL trăieşte, chiar dacă unii se vor supăra foarte tare, mesajele promovate acum doi ani rămân aceleaşi. USL trăieşte şi toate mesajele vor merge până la capăt. Recent a fost la Cluj Crin Antonescu şi spunea că PNL nu se va întoarce niciodată în genunchi la PSD, iar eu vreau îi transmit acestuia că PNL se va întoarce în USL, nu în genunchi, ci ca partener egal, aşa cum a fost întotdeauna în Uniune. Chiar dacă Crin Antonescu va fi, probabil, în genunchi în faţa domniilor lor să îi roage să nu se întoarcă în USL, aceştia o vor face cu siguranţă”, a spus Constantin.

În 12 aprilie, liderul liberal, Crin Antonescu, declara, la Cluj, că “niciun PNL, nici cu Antonescu, nici fără Antonescu, nu se va întoarce vreodată în genunchi la PSD”, indiferent de scorul la orice alegeri, spunând că PSD trebuie să înţeleagă acest lucru.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.