LIDERUL PD-L,VASILE BLAGA ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU CARE SPUNE „LUCRURI TICNITE” IN LEGATURA CU FUZIUNEA PD-L CU PMP!

12 mai

Președintele Traian Băsescu a spus neadevăruri atunci când a declarat că a propus fuziunea PDL cu PMP după alegerile europarlamentare, a declarat luni liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

 

„Numai neadevăruri spuse de domnul președinte. Am avut în cursul anului trecut o singură discuție cu domnia sa și s-a și grăbit să o facă publică. Nu era vorba despre fuziuni. Și aici este vorba despre o fractură logică. Cum poate să fuzioneze un partid politic cu un partid care nu există? Nu poate, nu există nicio posibilitate legală. Adică să fuzionăm cu cineva plecat de două zile de la noi, dar care nu erau înregistrați. Copilării”, a declarat președintele PDL, ca reacție la declarațiile pe această temă făcute duminică de șeful statului.

Totodată, Blaga a infirmat faptul că a discutat cu Elena Udrea despre o fuziune PDL-PMP.

„Evident că nu. Eu știu, există o anumită disperare, pentru că PMP nu va intra în Parlamentul European. Doar printr-o minune vor intra, dacă vor intra”, a adăugat președintele PDL.

Despre faptul că anumiți primari ai PDL susțin PMP, dându-i-se ca exemplu edilul-șef al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Blaga a spus: „Toate acestea le vom discuta după 26 (mai — n.r.). O să vedem care a fost aportul fiecăruia dintre noi la bunul mers al PDL”.

Potrivit lui Blaga, o fuziune PDL-PMP este „greu de discutat” în condițiile în care cei de la Mișcarea Populară îi atacă pe democrat-liberali.

„De ce nu atacă PSD-ul? Ni s-a reproșat nouă ( că nu facem acest lucru — n.r.). Păi, da, numai PSD atacăm în fiecare zi, în toate discursurile publice, în toate întâlnirile cu cetățenii. Asta este acțiunea noastră pentru că, până la urmă, să nu uităm, guvernează de doi ani de zile și guvernează prost”, a declarat Blaga.

Liderul democrat-liberalilor a afirmat, în context, că PDL se păstrează la același nivel în preferințele electoratului, ba, mai mult, candidatul democrat-liberal la prezidențiale, Cătălin Predoiu, a reușit să ajungă la același nivel cu ceilalți candidați anunțați oficial, Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu.

„Noi o să prezentăm sondajul pe care în fiecare lună, ca de obicei, CSOP îl face în România. Este și la dispoziția președintelui, că știu că-l are și dânsul întotdeauna. Ce mă bucură, o să vedeți, singurul partid care nu a scăzut în această perioadă este PDL. Și o să vedeți că domnul Cătălin Predoiu deja i-a egalat pe ceilalți lideri anunțați că vor candida la prezidențiale, domnul Antonescu, domnul Răzvan Ungureanu. Doar că ei vin de foarte sus în jos, iar dânsul crește”, a mai declarat Blaga.

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică faptul că i-a propus liderului PDL, Vasile Blaga, la sfârșitul anului 2013, o fuziune a democrat-liberalilor cu Partidul Mișcarea Populară, dar Blaga a refuzat spunând că va discuta subiectul după alegerile europarlamentare.

AGERPRES.

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: