PURTATORUL DE CUVANT AL PSD,EURODEPUTATUL CATALIN IVAN DESPRE „NOUA DOVADA A COLABORARII DINTRE BASESCU SI ANTONESCU!”

13 mai

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că depunerea contestației PMP referitoare la folosirea sintagmei „USL trăiește” reprezintă o „nouă dovadă a colaborării dintre oamenii lui Băsescu și oamenii lui Crin Antonescu”.

 

Potrivit lui Ivan, președintele PSD Sector 1, Biroul Electoral nr. 42 a respins contestația depusă de PMP cu privire la folosirea sintagmei „USL trăiește”.

„O nouă dovadă a colaborării dintre Băsescu și Antonescu: acum și PMP contestă folosirea inițialelor USL în campanie. Primim noi dovezi ale colaborării dintre PNL și PMP, dintre oamenii lui Băsescu și oamenii lui Crin Antonescu. Și în Sectorul 1 a fost contestată folosirea sintagmei — de altfel, conformă cu realitatea — ‘USL trăiește’, însă contestația a fost depusă de PMP, nu de liberali! Aceasta a fost respinsă de Biroul Electoral nr. 42 ca fiind neîntemeiată, însă important cred că este modul în care vedem, pe zi ce trece, că PNL și PMP acționează în același fel”, a afirmat Ivan citat într-un comunicat de presă transmis luni AGERPRES.

El susține că obiectivele asumate la ultimele alegeri vor continua.

„Nici liberalilor lui Antonescu și nici oamenilor lui Băsescu nu le convine că noi ne-am asumat continuarea tuturor obiectivelor pentru care românii ne-au sprijinit atât de puternic la ultimele alegeri. Oamenii din jurul lui Antonescu și Băsescu vor cu orice preț distrugerea a tot ceea ce ține de USL, inclusiv a speranțelor românilor într-un proiect comun care poate să facă România cu adevărat puternică. Acestora le spunem, încă o dată, că nu vom renunța la proiectul pentru România care a demarat sub forma USL — o Românie corectă, puternică, dreaptă, care să răspundă nevoilor oamenilor și, nu în ultimul rând, o Românie scăpată de regimul Băsescu”, afirmă europarlamentarul Cătălin Ivan.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: