THEODOR STOLOJAN SI PD-L IL DA IN GAT PE TRAIAN BASESCU CARE „ESTE FAT-FRUMOSUL”CARE A COMANDAT SONDAJUL PE BANI PUBLICI PENTRU PMP!

13 mai

basescu

Sondajul lansat de Partidul Mișcarea Populară a făcut multă vâlvă pe scena politică. Acesta a fost intens discutat atât din cauza cifrelor pe care le prezintă, dar mai ales din cauza modului în care a fost lansat în piață. 

În varianta prezentată în presă, sondajul a fost efectuat la solicitarea PMP. De fapt, sondajul a fost comandat chiar de președintele Traian Băsescu, prin intermediul Administrației Prezidențiale.

Citește și: Cine a comandat de fapt sondajul în care PMP e Făt-Frumos?

Europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, recunoaște deschis faptul că Traian Băsescu are o practică în a comanda sondaje pe banii Administrației Prezidențiale.

”Dacă acolo apare numele lui Traian Băsescu ar putea fi un sondaj efectuat la comanda Administrației Prezidențiale. Președintele are dreptul ca din când în când să comande astfel de sondaje pentru a cunoaște starea de spirit a populației pe anumite teme, a mai făcut acest lucru”, a declarat Stolojan, pentru STIRIPESURSE.RO.

În concluzie, înțelegem că fondurile Administrației Prezidențiale sunt utilizate de președintele Traian Băsescu pentru a-și ajuta partidele de suflet. Că în trecut a fost PDL, că acum e PMP, banii respectivi sunt tot bani publici.

 

În imaginea de mai jos puteți vedea cine a comandat firmei Greenberg Quinlan Rosner Research sondajul făcut public de PMP.

 

ssssdf-800x466

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: