CRIN „CHUCKY”ANTONESCU,”MAIMUTA”LUI TRAIAN BASESCU SE TEME DE TRADARE !,STIE EL CE STIE DOAR A TRADAT PRIN RRUPREA USL VOTUL A 5.6 MILIOANE DE ROMANI CARE L-AU ALES PARLAMENTAR PE LISTELE USL SI NU PNL!,RUSINE CRINE!

19 mai

crin antonescu black

Liderul PNL, Crin Antonescu, a pomenit în fiecare dintre vizitele turneului său electoral despre potențiali trădători. Am întrebat în PNL ce înseamnă această teamă de trădare, de care tot vorbește liderului partidului. 

Din PNL ni s-a semnalat un plan bine pus la punct al lui Crin Antonescu. Liderul PNL a discutat cu fiecare lider de organizație în parte și a cerut susținere, dacă lucrurile la alegerile europarlamentare ies prost, adică PNL ia sub 20%, iar Antonescu este nevoit să demisioneze.

Crin Antonescu ar fi cerut sprijinul liderilor de organizații pentru momentul Congresului, în care își va pune mandatul pe masă. Antonescu va juca în scenariul: eu mi-am pus demisia pe masă, dar partidul nu a dorit să mi-o accepte.

Pentru a-i convinge pe liderii de organizații să-l susțină, Crin Antonescu le-a reamintit acestora datorii mai vechi pe care le au față de el. Mai mult decât atât, Antonescu a pus la cale o serie de decapitări, imediat după alegerile europarlamentare. În acest sens, Antonescu a promis sprijin unor oameni de rang secund, dar care ar urma să ajungă la putere, dacă-l vor sprijini pentru rămânerea la conducerea PNL.

Surse din PNL ne-au explicat că în acest joc, Crin Antonescu este all-in și pune la bătaie orice resurse pe care le mai are. ”El își joacă întreaga carieră politică și viitorul politic. Ai fost candidat și ești candidat de atâta timp. Să ieși din joc cu câteva luni înainte de prezidențiale ar fi o catastrofă pentru el”, ne-au explicat surse din PNL.

Scenariul expus de Crin în fața liderilor județeni este următorul: chiar dacă am scăzut, tot noi suntem singurii capabili să intrăm în turul II cu Ponta și atunci coalizăm toate forțele în jurul nostru, iar asta înseamnă că avem șanse reale de câștig.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: