CRIN „CHUCKY”ANTONESCU NU MAI ESTE PRESEDINTELE „CARNATARIEI PNL- ANTONESCU.SRL:TRAIAN BASESCU PUS SA FACA CAMPANIE ELECTORALA PENTRU PNL!,SE INTORC BRATIENII IN MORMINTE!

20 mai

pliant1

Timişoara s-a umplut ieri de pliante în culorile PNL, cu fotografia primarului Nicolae Robu alături de președintele Traian Băsescu și cu declarații mai vechi și mai noi ale edilului bănățean.

Pe o parte a pliantului, Robu îl acuză pe Traian Băsescu de tot ce merge rău în această țară, iar pe cealaltă parte apar declarații de la recenta vizită a președintelui la Timișoara, ocazie cu care Robu a afirmat că a discutat despre proiecte și că șeful statului i-a împărtășit multe lucruri pozitive din experiența sa ca primar, informează EvZ.ro.

Edilul timișorean acuză PSD de realizarea pliantelor respective. „E mare disperare în tabăra PSD, pentru că e limpede că lupta se dă între PNL și PSD, cu tot respectul pentru orice partid, e limpede că este o detașare a celor două partide și a candidaților lor în raport cu celelalte partide. (…) Nu au ce să spună despre mine și atunci ce pot să spună: că am făcut un mare păcat că m-am întâlnit cu președintele țării. Eu cred că, dacă nu m-aș fi întâlnit, aș fi făcut o mare greșeală și nu aș fi reprezentat cu cinste municipiul Timișoara”, a declarat primarul Nicolae Robu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: