SARSAILA AL ROMANIEI ,TRAIAN BASESCU,BOLNAV !, DAR SE VA INTALNI CU VICEPRESEDINTELE USA JOE BIDEN!

20 mai

base
Președintele este chinuit, de câteva zile, de o gripă rebelă. Încă de la întâlnirea cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, Băsescu s-a plâns că este răcit. I-a transmis în engleză lui Rasmussen că este ”very cold”. ”Sufăr de guturai!”, a recunoscut Băsescu. După ce Ponta a cerut ca Ministerul Justiției să sesizeze CSM-ul în cazul declarațiilor președintelui referitoare la arestările DNA, Băsescu a ieșit să îi răspundă premierului. Asta, chiar dacă starea de sănătate îi este puternic afectată. Băsescu a transpirat abundent în cele 5 minute în care s-a chinuit să citească de pe o hârtie ceea ce avea de transmis. Vocea îi este și ea afectată, iar faptul că șeful statului nu a putut rezista mai mult în fața jurnaliștilor, ridică semne de întrebare. De altfel, mâinile îi tremurau vizibil. Traian Băsescu nu a mai așteptat, așa cum obișnuia, să i se adreseze întrebări și a plecat de la întâlnirea cu presa.
 
Bolnav, dar apărat de cravata violet
 
Chiar dacă este bolnav, Băsescu nu  a renunțat la superstiții. A purtat o cravată violet cu speranța să nu fie afectat de posibilele energii negative ale adversarilor. Medicii spun că președintele avea temperatură și are interdicție să își vadă nepoata, ca nu cumva să-i transmită gripa.
 
Tăriceanu președinte?
 
Pentru că este bolnav și există varianta de a nu-și putea exercita mandatul, Băsescu are posibilitatea de a-și lua câteva zile de concediu. ”Să își ia concediu medical. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, îi poate lua locul.”, a declarat președintele Comisiei de Muncă din Senat, Liviu Marian Pop. Conform Constituției, în cazul în care șeful statului este suspendat sau se află în imposibilitatea de a-și exercita mandatul, primul care îi poate ține locul este președintele Senatului. Există voci din opoziție care se întreabă dacă întâlnirea de vineri dintre Băsescu și vicepreședintele SUA, Joe Biden, se va mai ține.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: