„UN SAS PROST „,PENAL PE DEASUPRA , „CARTITA” LUI TRAIAN BASESCU,PARASUTAT IN CALITATE DE AMIC AL ACESTUIA IN ULTIMUL PARTID ISTORIC CU MENIREA DE A DISTRUGE PNL,KLAUS JOHANNIS”NAZISTUL CEL BUN”: „USL NU MAI EXISTA!”

20 mai

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, la Craiova, în cadrul unei întâlniri electorale cu câteva sute de liberali din Dolj, că USL este de domeniul trecutului, chiar dacă aceasta nu a fost o decizie ușoară, pentru că rațiunea unui partid politic este de a fi la putere și de a guverna țara.

 

Iohannis a mai spus că încă de la începutul guvernării USL lucrurile nu au mers bine, iar PNL a ieșit de la guvernare pentru că nu a dorit să își încalce principiile și să le spună minciuni oamenilor. ‘Unii dintre dvs. vă amintiți de campania pentru alegerile parlamentare din 2012, când USL era în mare vogă: noi cu PSD promiteam oamenilor schimbarea regimului, scăpăm de un sistem unde omul a fost privit doar ca o mărime statistică, scăpăm de baroni, scăpăm de un regim autoritar. Noi, PNL, am spus aceste lucruri fiindcă le-am crezut, dar, ghinion, alții au făcut alte planuri. Încă de la începutul guvernării USL lucrurile nu au mers întotdeauna bine. Și probabil vă amintiți că au fost așa numitele și comentatele crize din USL, în care lumea dădea pronosticuri de genul: USL mai ține o săptămână sau o lună. A ținut, fiindcă noi, PNL, am dorit să facem ce am promis oamenilor și am lăsat de la noi o dată, de două ori, de trei ori, dar noi nu am dorit să călcăm principiile în picioare pentru care am intrat în campanie, nu am dorit să dezamăgim oamenii și în final am ajuns în situația în care nici măcar nu am putut pune oamenii noștri pe pozițiile noastre. Și atunci de dragul oamenilor am plecat de acolo. USL este de domeniul trecutului. Să nu-și imagineze cineva că a fost o decizie ușoară. Rațiunea unui partid politic este de a fi la putere și de a guverna țara’, a spus prim-vicepreședintele PNL.

Potrivit lui Klaus Iohannis, pentru PNL nu a fost ușor să iasă de la guvernare și nu este ușor nici acum, pentru că în multe organizații au apărut probleme, un exemplu în acest sens fiind și organizația din Dolj. Prim-vicepreședintele PNL a catalogat expresia ‘USL trăiește’, drept o ‘minciună’ prin care oamenilor li se dă o speranță falsă, pentru că USL nu se reface. ‘Acest lucruri să nu vă tenteze. Nici la nivel național și nici în Dolj USL nu se reface. Sunt în situația de a vă spune că indiferent ce rezultat vom obține, USL nu se reface. Oricine vă spune așa ceva, vă minte’, a mai afirmat prim-vicepreședintele PNL.

AGERPRES.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: