PD-L PREGATESTE „MAREA TRADARE A LUI TRAIAN BASESCU”DUPA CE ACESTA I-O TRADAT DE LA „PERDELUTA”IN FAVOAREA PMP SI A IUBITEI SALE LENUTA DI’PLESCOI!

21 mai

basescu

Au mai rămas doar câteva zile până la alegerile europarlamentare, iar partidele își pun la punct ultimele strategii pentru ziua votului. Mai mult strateg decât lider de partid, Vasile Blaga ar fi copt un plan prin care pune la cale o trădare masivă a lui Băsescu, de către primarii PDL, plecați între timp la Mișcarea Populară. 

Citește și: SURSE – A lovit fobia trădării în PDL și PMP: 3 grei sunt așteptați să vireze

Surse din PDL ne-au explicat că Vasile Blaga ar fi cerut fiecărui lider de organizație al PDL ca în ziua votului să întoarcă cel puțin un primar trădător, iar acesta să joace exclusiv în barca PDL, fără a mai direcționa voturi și către partidul lui Băsescu.

Vasile Blaga le-ar fi explicat liderilor un plan detaliat conform căruia PDL poate scoate un scor de 20% la europarlamentare, dacă recuperează primarii trădători.

La PDL este o competiție acerbă între organizațiile județene. Cele mai slabe 10 organizații județene ca număr de voturi vor fi decapitate după alegeri, iar asta creează tensiuni firești în partid.

Surse din PSD ne-au explicat că există organizații care trag doar pentru acest obiectiv. ”Ca la fotbal, în divizia B. Nu-i interesează promovarea, dar trag să nu retrogradeze. Aici ar putea apărea blaturile”, se tem cei din PDL, care susțin că ar putea exista organizații care să fie sigure că se plasează în prima jumătate a clasamentului, iar pe alocuri să trădeze.

Cu toată teama de trădare, Vasile Blaga le-a explicat liderilor că a trecut prin prea multe campanii și își va da seama imediat cine joacă la două capete, tocmai de aceea a pus la punct acest plan de recuperare a primarilor care au dezertat la PMP.

2 răspunsuri to “PD-L PREGATESTE „MAREA TRADARE A LUI TRAIAN BASESCU”DUPA CE ACESTA I-O TRADAT DE LA „PERDELUTA”IN FAVOAREA PMP SI A IUBITEI SALE LENUTA DI’PLESCOI!”

  1. stoicarodica2010 21 mai 2014 la 2:29 pm #

    Cine a tradat odata ,va trada mereu!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: