MEMBRUL FONDATOR AL PNL DIN 1990,CALIN POPESCU TARICEANU A REVENIT IN PARTIDUL NATIONAL LIBERAL SATU MARE,CARE A APROBAT CEREREA DE REVENIRE IN PARTID!,CARNATARIA IMPOSTORULUI,FOST MEMBRU PAC, CRIN „CHUCKY”ANTONESCU A EXPLODAT!

22 mai

UPDATE 15.15– Revenirea lui Călin-Popescu Tăriceanu în PNL a fost acceptată de PNL Satu Mare, cu 19 voturi din 19.

Virgil Enătescu, preşedintele interimar PNL Satu Mare, a declarat, la Antena 3, că „nu crede că s-a făcut o şedinţă legală”.

De unde au apărut 19 membri e un semn de întrebare(…). Este un moment în care se încearcă o mare diversiune„, a spus Virgil Enătescu.


UPDATE
: Revenirea lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost respinsă de Partidul Naţional Liberal.

Preşedintele PNL Satu Mare, acolo unde preşedintele Senatului a depus adeziunea, spune că nu l-a invitat şi nu acceptă ca Tăriceanu să facă parte din organizaţia lui.

Mai mult, Crin Antonescu atacă dur şi spune că Tăriceanu ar trebui să se retragă din politică.

Potrivit Cristinei Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL, revenirea lui Tăriceanu ar încălca statutul partidului.

Călin Popescu-Tăriceanu s-a înscris din nou în Partidul Naţional Liberal. Acesta a depus adeziunea la Satu Mare, declarând că a fost mereu dispus să revină în PNL.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, va putea candida astfel împotriva lui Crin Antonescu în cazul unui eventual congres.

Am venit la Satu Mare să-l sprijin pe Ovidiu Silaghi, iar colegii din organizaţia Satu Mare, apreciind această atitudine pe care am avut-o, au făcut propunerea să mă reînscriu în organizaţie„, a declarat Tăriceanu, joi, la Antena 3.

Eu am declarat de mai multe ori că revenirea în cadrul PNL-ului este ceea ce îmi doresc, având în vedere că PNL-ul poate se va trezi începând de săptămâna viitoare la o răscruce de drumuri…va trebui să ia importante decizii politice privind viitorul său. Am acceptat această propunere pe care mi-au făcut-o colegii„, a mai spus preşedintele Senatului.

Fostul preşedinte PNL şi-a dat demisia din organizaţia PNL Sector 1, în semn de protest. La începutul acestei luni, Tăriceanu a trimis o scrisoare liberalilor în care cere refacerea USL şi organizarea unui congres în PNL, imediat după alegerile din 25 mai.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: