VICEPRESEDINTELE PNL ,DANIEL CHITOIU DA „CARTILE PE FATA „SI ISI ARATA OPOZITIA CLARA FATA DE CRIN „CHUCKY”ANTONESCU SI CAMARILLA SA DE PARASUTATI BASISTI:”SALUT REVENIREA LUI TARICEANU IN PNL!”

23 mai

Chitoiu

Vicepreședintele PNL, Daniel Chițoiu, dă cărțile pe față și își arată opoziția clară față de conducerea PNL. Există tot mai multe voci care susțin că Daniel Chițoiu este ca și exclus din PNL, iar acesta nu numai că nu încearcă să evite, dar pune paie pe foc. 

Citește și: Vicepreședinte PNL: ”Mă bucur și salut revenirea lui Tăriceanu în partid”

“În aceste momente trebuie să strângem rândurile şi avem nevoie de toţi liberalii adevăraţi pentru ca partidul să reuşească să îşi atingă obiectivele. Nu este un an uşor, de aceea trebuie să ne gândim la ce este mai bine pentru partid. Dacă Tăriceanu a decis să revină în PNL nu pot decât să salut o asemenea veste. Este până la urmă vorba de unul dintre reprezentanţii de seamă ai PNL, fost preşedinte al partidului şi premier al României. Este o decizie normală luată de Tăriceanu. Locul său este în PNL, partid pentru care a muncit atâţia ani şi căruia i-a dedicat toate eforturile sale”, susţine Chiţoiu.

“În acest an electoral este foarte bine venită revenirea lui Tăriceanu, el având experienţa necesară pentru bătăliile pe care PNL le va da în acest an. PNL are nevoie de liberali adevăraţi într-un an electoral esenţial pentru România şi pentru viitorul partidului”, a mai afirmat vicepreşedintele PNL.

Declarațiile lui Daniel Chițoiu și Radu Stroe vin în contextul în care majoritatea liberalilor s-au pronunțat clar împotriva revenirii lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL.

Mediafax.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: