KLAUS WERNER JOHANNIS,DEMISIONAR DIN FUNCTIA DE PRIM-VICEPRESEDINTE AL PNL-ARIPA ANTONESCU,”NAZISTUL CEL BUN”,SEFUL GRUPULUI DE FACTURA NAZISTA „GRUPUL ETNIC GERMAN”,SE VEDE PRESEDINTELE PARTIDULUI NATIONAL POPULAR LIBERAL!

28 mai

Imagine

 

 

 

JOHANNIS WERNER KLAUS “NAZISTUL CEL BUN”,SEFUL GRUPULUI DE FACTURA NAZISTA “GRUPUL ETNIC GERMAN”,PRIM-VICEPRESEDINTE PNL-ARIPA ANTONESCU ,PRIETEN CU BASESCU FACE “JOC DE GLEZNE”,DUPA CE A DEMISIONAT DIN FUNCTIA DE PRIM-VICEPRESEDINTEL AL PNL-ARIPA ANTONESCU(PARTIDUL NATIONAL POPULAR LIBERAL),VREA SA CANDIDEZE LA SEFIA LUI,CERAND O DEROGARE DE VECHIME DE LA STATUT.

PNL-ul se pregătește de prima rundă de negocieri cu PDL pentru o viitoare colaborare! Liberalii și-ar dori o fuziune, în timp ce oamenii lui Blaga militează pentru o alianță. PNL știe deja cum trebuie să fie omul pe care dreapta o să-l arunce în lupta pentru președinția României. ”Dreapta trebuie să discute și caute o formulă pentru a promova un candidat puternic, care să câștige prezidențialele. Nu discutăm despre o candidatură la președinție la întâlnirea cu PDL.”, a spus Klaus Iohannis.

Primarul Sibiului a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL și ar putea ajunge președinte al partidului! Edilul și-a anunțat candidatura la șefia liberalilor la congresul de pe 28-29 iunie. ”Am cerut o derogare de vechime. Reacția colegilor a fost una foarte bună, ne pregătim de Congres. Am fost foarte supărat de rezultatul de la europarlamentare din Sibiu. Acum vorbim de cum continuă PNL și eu cred că va fi foarte bine. Cred că, în final, vom câștiga.”, a spus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: