LIDERUL PD-L ,VASILE BLAGA IL DA IN GAT PE FASCISTUL DE CRIN „CHUCKY”ANTIONESCU:ALIANTA PNPL-PD-L A FOST NEGOCIATA LA COTROCENI!

28 mai

blaga crin

Liderul PDL, Vasile Blaga, a explicat că primele negocieri cu liderul Crin Antonescu au avut loc chiar la Cotroceni. Blaga susține că primele discuții au avut loc la discursul vicepreședintelui SUA, Joe Biden, de la Palatul Cotroceni. 

”Eram mai mulți oameni la Cotroceni, după discursul domnului Joe Biden la Cotroceni și am inițiat o primă discuție. A venit firesc”, a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

”Am sunat și ne-am sunat și dimineața când l-am anunțat că are peste 15%, dar oficial nu accept să discut decât cu o echipă lângă mine, cu mandatul dat de BPN-ul PDL”, a mai spus Blaga.

”Sper ca și liberalii să fi învățat ce înseamnă colaborările pe sub masă sau pe masă cu PSD”, le-a transmis liderul PDL celor de la PNL.

În ceea ce privește discuțiile cu Elena Udrea, Blaga a spus că n-a mai discutat deloc.

”Nu am avut nicio discuție cu doamna Udrea din joia dinaintea termenului limită pentru înscrierea în cursa internă a PDL pentru candidatura la alegerile prezidențiale (…) Deocamdată discutăm doar primele două forțe de dreapta din România și cred că dacă noi ne înțelegem, restul partidelor vor veni singure”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.