TRAIAN BASESCU SI SORIN FRUNZAVERDE STAU IN SPATELE SLUGII LOR CRIN „CHUCKY”ANTONESCU IN FORMAREA PARTIDULUI NATIONAL POPULAR LIBERAL ,A SIGLEI ACESTUI PARTID SI A TRECERII LA PPE!,ALEGATORII LIBERALI AU CREZUT CA VOTEAZA PNL,DAR NU STIAU CA CRIN „CHUCKY”I-O VANDUT „PE DOI BANI”POPULARILOR LUI BASESCU!,FRAUDA ELECTORALA CARE POATE SA LASE ACEST PARTID ISTORIC FARA EUROPARLAMENTARI,INTRUCAT ANTONESCU A SEMNAT TRECEREA LA PPE IN 23 MAI 2014!

28 mai

Frunzăverde vrea să-şi facă partid. Vicele PNL a cerut OSIM înregistrarea Partidului Naţional Popular Liberal 418
Foto: Intact Images
 
 
PNPL-marca-Frunzaverde-www
 

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat pe 30 octombrie, într-o adresă adresată OSIM, înregistrarea mărcii „Partidul Naţional Popular Liberal”, cererea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură, informează Mediafax.

Iniţial, informaţia a apărut pe surse.

Solicitarea lui Frunzăverde urmează să primească un răspuns pozitiv sau negativ din partea OSIM şi un certificat în cazul în care marca „Partidul Naţional Popular Liberal” este înregistrată.

Vicepreşedintele PNL solicită înregistrarea acestei mărci pentru patru categorii de activităţi în care să fie folosită, respectiv pentru „publicitate de orice natură, prin toate mijloacele de difuzare în masă inclusiv prin distribuirea de prospecte, direct sau prin poştă sau / şi distribuirea de eşantioane”, dar şi pentru „servicii ce permit unei persoane să comunice cu altă persoană sau cu alte persoane prin orice mijloace de comunicare orală sau / şi vizuală”.

De asemenea, marca pentru care Frunzăverde solicită certificat priveşte şi „servicii de educare şi formare a individului, de divertisment, amuzament sau/şi recreere inclusiv de prezentare către public a unor opere de artă plastică sau de literatură, în scop cultural sau educativ; cursuri şi conferinţe de cultură politică” sau „servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; asistenţă şi consiliere în activităţi sociale şi politice”.

Pe 27 martie, Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL la acea vreme, a anunţat că demisionează din partidul în care activa, şi va trece la PNL. Frunzăverde a fost considerat unul dintre „greii” PDL, care a făcut şi comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: