SENATORUL PNL ,IONICA GHISE ACUZA PE FRUNZAVERDE CA VREA SA „DUCA PARTIDUL SPRE BASESCU!”,GRESIT,VINA II APARTINE IUDEI BASISTE CRIN „CHUCKY”ANTONESCU CARE A CAPITULAT IN FATA STAPANULUI SAU TRAIAN BASESCU SI II OFERA PE TAVA CA OFRANDA SACRIFICAREA LIBERALISMULUI SI PARTIDUL NATIONAL LIBERAL AL BRATIENILOR,ULTIMUL PARTID ISTORIC!

29 mai

base frunza

Senatorul Ioan Ghișe îi atacă dur pe cei mandatați să negocieze o alianță cu PDL. Ghișe, candidat la șefia PNL, consideră că Sorin Frunzăverde pune în aplicare planul lui Traian Băsescu din 2006, de distrugere a formațiunii liberale. ”Domnul Frunzăverde are un plan, vrea să ducă partidul spre Băsescu. Acum se face ce s-a vrut în 2006, prin Frunzăverde și Stănișoară, oamenii lui Băsescu. Planul lui Frunzăverde e din 2012, când a înregistrat și denumirea viitorului partid. Ei vor să spele obrazul pătat de modul în care Băsescu și PDL au guvernat țara. Se face o construcție pentru a ne aduna cu băsiștii lui Băsescu, PDL, PMP și FC. Cine vrea asta, să o facă la anul. Acum, să susțină candidatul PNL la președinția României. Trebuie să facem prin noi înșine, nu prin băsiști. Acum vrem să ne unim cu cei care au vrut să facă rău țării. Ce, vrem să facem și noi rău țării?”, a comentat Ghișe la antena 3.

Ghișe contestă și legitimitatea actualei delegații mandatate să negocieze o coalizare a forțelor de drepta. Conducere PNL și-a dat demisia luni. ”Ar trebui să facem alianțe, fuziuni, uniri, după alegerile prezidențiale, după 2015. Acum, delegația care negociază cu PDL nu are legitimitate. Nu a fost mandatată pentru că oamenii de acolo și-au depus demisiile. Se face o construcție pentru a ne aduna cu băsiștii lui Băsescu, PDL, PMP și FC. Noi avem în statut că suntem la ALDE, acum trecem la PPE. Ca să trecem, trebuie schimbat statutul, nu așa cum a făcut conducerea interimară.”, a acuzat Ghișe.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: