EPOCA IUDEI CRIN „CHUCKY”ANTONESCU IN PNL A APUS,DEPUNE ARMELE . „REVOLUTIA DE CATIFEA”CONDUSA DE „NAZISTUL CEL BUN „KLAUS JOHANNIS,AMICUL LUI TRAIAN BASESCU A REUSIT.PARTIDUL NATIONAL LIBERAL ,PARTIDUL BRATIENILOR NU MAI EXISTA.LIBERALISMUL ROMANESC A MURIT ODATA CU CEDAREA „PE TAVA” DE CATRE IUDA ANTONESCU SI KLAUS JOHANNIS A ULTIMULUI PARTID ISTORIC STAPANULUI DE LA COTROCENI,TRAIAN BASESCU!

31 mai

iohannis-basescu

 

Epoca lui Crin Antonescu în PNL a apus. “Revoluția” de catifea condusă de Klaus Iohannis a reușit! Crin Antonescu plătește astfel pentru greșelile și mișcările bruște pe care le-a făcut PNL-ul în ultima perioadă și care i-au afectat decisiv și iremediabil orice șansă de a mai câștiga Președinția României.

Lovitura decisivă a primit-o din partea fostului prim-vicepreședinte Klaus Iohannis. Demisia acestuia imediat de după alegerile europarlamentare nu fusese una programată. Practic el s-a retras din fruntea partidului obligându-i și pe ceilalți să îi urmeze gestul. Planul inițial prevedea doar o demisie de fațadă al lui Crin Antonescu și revenirea ulterioară în fruntea partidului, dar pus în fața gestului lui Iohannis a capitulat definitv.

Următoarea lovitură primită e Antonescu a fost solicitarea de derogare de vechime și de anunț de candidatură la șefia partidului venită din partea primarului Sibiului. “A fost o surpriză totală pentru președinte”, susține pentru STIRIPESURSE.RO unul din vicepreședintii interimari ai PNL. Asta l-a scos practic din orice combinație pe Crin Antonescu care nu ar avea nici o șansă în fața lui Iohannis în cadrul congresului.

Și Iohannis nu s-a oprit aici. În cadrul Delegației Permanente a PNL a făcut anunțul de candidatură și a plecat imediat. Mai pe seară însă, în absența lui Antonescu prezent la B1tv la un interviu în cadrul căruia a fost foarte nervos, Klaus Iohannis a avut o întâlnire de taină cu mare parte din liderii PNL unde le-a prezentat planurile lui de viitor – “100% va candida la prezidențiale”, susțin sursele citate.

Mișcările au fost confirmare de mai multe surse din cadrul conducerii PNL și nu numai. O confirmare decisivă a venit și din partea noilor parteneri de la PDL – “La primele negocieri cu ei am avut sentimentul că nu mai controlează deloc PNL. Iohannis a condus ostilitățile în permanență”, susține unul din democrat-liberalii prezenți la întâlnire.

Nu e exclus că actualul președinte interimar al PNL să își anunțe exit-ul zilele acestea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: