PREMIERUL VICTOR PONTA S-A INTALNIT CU SEFUL PENTAGONULUI CHUCK HAGEL LA BAZA MILITARA MIHAIL KOGALNICEANU!

5 iun.

 
 
 
Premierul Ponta s-a întâlnit cu Secretarul american al Apărării, Chuck Hagel, la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa 407
Foto: gov.ro

Primul ministru Victor Ponta s-a întâlnit cu secretarul american al Apărării, Chuck Hagel, la baza militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa, a anunţat Guvernul.

Ponta şi Hagel au discutat despre situaţia regională, problemele comune de securitate şi despre colaborarea militară dintre România şi Statele Unite ale Americii.

Premierul a precizat anterior că mesajul Guvernului transmis către oficialul american va fi că România îşi îndeplineşte îndatoririle, fiind un aliat serios şi important al SUA şi un factor de stabilitate în regiune.

Secretarul american al Apărării a sosit, joi, în Portul Constanţa. El a fost întâmpinat de ministrul Apărării, Mircea Duşa, cu care a avut discuţii la bordul navei de protocol a Statului Major al Forţelor Navale „Mureşul”.

Şeful Pentagonului a afirmat că a discutat cu Duşa inclusiv despre situaţia din Ucraina, amintind că preşedintele Obama a anunţat, în această săptămână, că va cere Congresului să aloce un miliard de dolari pentru a îmbunătăţi capacitatea SUA şi a forţelor aliate din Europa, inclusiv pentru exerciţii şi pregătire.

Potrivit lui Hagel, România este un partener de încredere al SUA şi că preşedintele Barack Obama apreciază foarte mult sprijinul şi prietenia României.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: