PRESEDINTELE INRERIMAR AL PNL,KLAUS JOHANNIS CARE L-O VOTAT PE AMICUL SAU DE FAMILIE TRAIAN BASESCU IN 2004 LA PREZIDENTIALE ,LA O CAFEA CU ACESTA PE O TERASA IN SIBIU!

5 iun.

Primarul Sibiului şi şeful statului s-au întâlnit în repetate rânduri, în ipostaze mai mult sau mai puţin oficiale. Traian Băsescu a efectuat o serie de vizite la Sibiu şi aproape de fiecare dată a preferat să să întâlnească cu primarul Johannis.
Una dintre întânirile neoficiale a avut loc în urmă cu doi ani. Cei doi au fost fotografiaţi alături de soţiile lor, la o terasă din Sibiu. Într-un cadru relaxat, Traian Băsescu şi Klaus Johannis au abordat mai multe subiecte precum sistemul de pensii, politica dar şi…vremea.

KLAUS JOHANNIS, LA O CAFEA CU PREŞEDINTELE BĂSESCU

Klaus Johannis este primarul Sibiului de 9 ani şi se bucură de o susţinere masivă din partea locuitorilor. În timpul primului mandat, a lucrat în consiliu cu o majoritate constituită de PSD. În anul 2004, a fost reales ca primar cu 88,7% din voturi. La alegerile locale din 2008 a obţinut un nou mandat de primar, întrunind 83,2% din opţiuni.

Johannis este preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România şi senator de onoare al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. La data de 28 decembrie 2007 i-a fost conferit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler.

La ultimele alegeri locale şi europarlamentare, Klaus Johannis a dat senzaţia că a uitat de vizitele lui Traian Băsescu şi s-a afişat în mai multe rânduri alături de liderii liberali. De altfel, actuala propunere de a prelua şefia Guvernului România a venit de la Crin Antonescu, preşedintele PNL.

?Am discutat doar aşa, în general, despre politică, vreme, capitala europeană”, declara la acea vreme Klaus Johannis. Acesta a ţinut să precizeze că subiectele politice discutate nu au avut nici o legătură cu evenimentele la zi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: