SEBASTIAN LAZAROIU ,PUPINCURISTUL BASIST CREDE CA FUZIUNEA PNL-PD-L ,ACUM AR FI O GRESEALA!

5 iun.

iohannis blaga-
 

Iohannis tu si Crin ne-ati facut slugile comunistilor lui Basescu.

Mai bine haimana,
Decît trădător, (Iohannis&Crin)
Mai bine huligan,
Decît dictator, (Basescu)
Mai bine „golan”,
Decît activist,(Basescu)
Mai bine mort,
Decît comunïst.(Basescu)

ALDE este cu noi…respect ALDE.

 
O fuziune înseamnă să stai cu cineva şi să mănânci din aceeaşi farfurie, însă diferenţele dintre PNL şi PDL sunt destul de mari şi mai ales între electoratele celor două partide spune sociologul Sebastian Lăzăroiu.

 

 

Sebastian Lăzăroiu crede că fuziunea PNL-PDL acum ar fi o greşeală: “Eu văd că spre asta se îndreaptă şi înţeleg că trebuie să se întâmple asta chiar foarte repede, până la alegerile prezidenţiale. Mi-e greu să spun dacă vor merge până la capăt, dar înţeleg că ăsta e obiectivul. Cred că de fapt asta e şi cumva greşeală pe care o fac cele două partide. Era suficient în faza asta să facă o alianţă, chiar mai largă, nu doar cu PNL-PDL, cu un singur obiectiv: un singur candidat pentru alegerile prezidenţiale, care să lupte cu candidatul stângii, cu candidatul PSD şi să câştige“.

În opinia fostului consilier prezidenţial, “să faci fuziune înseamnă mult mai mult, înseamnă să stai cu cineva şi să mănânci din aceeaşi farfurie. Or diferenţele sunt destul de mari între cele două partide şi mai ales între electoratele celor două partide, pentru că sunt câteva evenimente prin care ambele partide au trecut şi în timpul cărora au avut poziţii total opuse. Deci nu vorbim de vorbe grele care se spun în politică, vorbim de fapte. Vorbim de vara lui 2012, vorbim de politicile de austeritate din perioada 2010-2011. Or nimeni nu a lămurit lucrurile astea şi cred că ele trebuie lămurite înainte de o fuziune, pentru că se întâmplă un fenomen simplu, să plece electorat şi de la PNL şi de la PDL“.

Sebastian Lăzăroiu avertizează, în cadrul unui interviu acordat RFI, că o fuziune între PNL şi PDL nu va aduce automat mai multe procente viitorului partid de dreapta: “Consecinţa firească a unei fuziuni făcute în pripă este că 15 plus 13 nu va face 28, aşa cum speră cele două partide, ci s-ar putea să facă undeva în jur de 20“.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: