PRIMARELE SIBIULUI,KLAUS WERNER IOHANNIS,PARTICIPA DUMINICA LA REUNIUNEA SASILOR DE PRETUTINDENI,IN GERMANIA,IN ORASUL DINKELSBUHL,UNDE VA PRIMI MEDALIA FEDERATIEI SASILOR „STEAUA DE ONOARE!”

6 iun.

ioha

Presedintele interimar al PNL, primarul Sibiului Klaus Iohannis, participa la reuniunea sasilor de pretutindeni, în Germania, unde va primi, duminica, din partea federatiei sasilor “Steaua de onoare”, urmând sa sustina o alocutiune în calitate de invitat special al evenimentului.

Iohannis a plecat joi în Germania, unde are loc reuniunea anuala a sasilor de pretutindeni, în orasul Dinkelsbühl, în perioada sarbatorii de Rusalii, aceasta reunind etnici germani din Transilvania, Germania, Austria, Canada sau SUA.

Potrivit organizatorilor, Klaus Iohannis este invitat special în cadrul evenimentului. Duminica este prevazut sa aiba loc o ceremonie în care Asociatia Sasilor va acorda o serie de premii si distinctii. Între acestea, Iohannis va primi, alaturi de Christoph Bergner, membru în Bundestag, “Steaua de onoare a Federatiei”.

De asemenea, la reuniune participa presedintele Asociatiei Sasilor Transilvaneni si membru al Bundestag, Bernd Fabritius, Delegatul Guvernului Federal pentru Expatriati si Minoritati din Germania si membru al Bundestag Hartmut Koschyk, ministrul de interne al landului Baden-Wuerttemberg, membru în Landtag, Reinold Gall si Christoph Hammer, primarul orasului-gazda.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: