PRIMARELE SIBIULUI,”PIONUL OTRAVIT „AL TANDEMULUI TRAIAN BASESCU & CRIN „CHUCKY”ANTONESCU ,IN PNL- COTROCENI SISCENARIUL NEDORIT DE ACESTA!

8 iun.

Iohannis

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, spune ca nu-si doreste sa se ajunga in alianta PNL-PDL la o negociere “dupa alte criterii” pentru desemnarea candidatului la prezidentiale.

Prezidentiabilul PNL a spus ca intre el si Predoiu va fi candidat acela care are “o diferenta mare” fata de celalalt in sondaje. In scenariul in care cei doi vor fi apropiati pe masuratori, atunci trebuie alte negocieri, ceea ce “nu este asa de bine”

‘Eu mă consider un candidat bun, dar şi domnul Cătălin Predoiu este un candidat bun. Nici nu vreau eu să fac o afirmaţie cine va fi ales. Eu vorbesc despre mine ca despre un posibil candidat al PNL. După ce Congresul PNL va stabili cine este candidatul, vom intra într-o fază de sondaje cu candidatul cunoscut din partea PDL, domnul Predoiu, şi vom vedea ce ne arată sondajele. Dacă ne vor arăta o diferenţă mare, este relativ simplu. Se ia o decizie politică pentru cel care este mai bine poziţionat. Dacă sondajele arată că au intentie de vot aproximativ egala, potenţial de creştere asemănător, va trebui fie aprofundată sondarea, fie decizia politică va trebui luată după alte criterii, ceea ce nu este asa de bine”, a declarat Iohannis la ProTV.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: