EUROPPARLAMENTARUL MIRCEA DIACONU S-A INTALNIT CU LIDERII ALDE,CARE SUNT ENERVATI PE LIDERII PNL SI INCLINA SA ISI DEA VOTUL LIBERALILOR EUROPENI,IN A CAROR DOCTRINA SE REGASESTE!

9 iun.

Europarlamentarul Mircea Diaconu este curtat de toate grupurile politice din Parlamentul European. Diaconu a decis însă să îşi păstreze calitatea de independent, deşi înclină să îşi dea votul liberalilor europeni, în a căror doctrină se regăseşte.

Proaspătul europarlamentar s-a întâlnit cu Graham Watson, dar şi cu liderul ALDE, Guy Verhofstadt, care i-a promis că va încerca să schimbe statutul grupării liberale din Parlamentul European, pentru a-i permite să rămână independent, dar în acelaşi timp afiliat ALDE.

Liderul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor Europeni (ALDE) va veni curând în România, unde intenţionează să vorbească despre modul în care PNL a decis să abandoneze grupul din care făcea parte. 

„M-am întâlnit cu mai multe grupuri, fiecare mă invită, îmi prezenta, încerca să mă tenteze, dar afinitatea mea este foarte clară, cu grupul liberal  ALDE, am avut o discuţie foarte aplicată cu Guy Verhofstadt despre multe lucruri româneşti”, a spus europarlamentarul independent Mircea Diaconu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: