PRESEDINTELE SENATULUI, LIBERALUL, CALIN POPESCU TARICEANU A EXPLICAT CINE ESTE VINOVAT DE RUPEREA USL,DE DISPARITIA PNL ,DE LIBERALISMUL ROMANESC SI DE CE A PLECAT DIN PARTIDUL CONDUS DE CRIN „CHUCKY”ANTONESCU!

9 iun.

Mircea Ionescu Quintus a declarat, în cadrul unui interviu exclusiv acordat lui Adrian Ursu, că nu înţelege de ce Călin Popescu Tăriceanu a plecat din PNL. În cadrul emisiunii Secvenţial, Călin Popescu Tăriceanu a explicat care au fost motivele plecării sale din Partidul Naţional Liberal.

Eu cred că, la nivelul conducerii PNL, şi vechea şi actuala, deciziile care se iau se iau fără să se ţină cont de opţiunile cetăţenilor şi ale simpatizanţilor noştri, lucru care mi se pare foarte important. Cu alte cuvinte, să se ţină cont nu numai de părerile lor, dar şi de interesele lor, pentru că noi reprezentăm electoratul. Decizia ruperii USL a fost o decizie în interesul personal al fostului preşedinte Antonescu. Acest lucru s-a văzut la agerile pentru Parlamentul European, când PNL a trebuit să suporte sancţiunea electoratului”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În momentul în care mi-am dat demisia din PNL am spus că mă disociez clar de o astfel de decizie şi de modul în care s-a produs ruperea USL”, a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: