GURU PARTIDULUI MERE PUTREZITE(MISCAREA POPULARA) ,TRAIAN BASESCU A ORDONAT DECAPITAREA IN URMA REZULTATULUI ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE!

11 iun.

base

Dezastrul de la alegerile europarlamentare al PMP încă are reverberații puternice în partid și abia acum se decapitează vinovații. Primul și probabil vinovatul de serviciu este, în mod surprinzător, președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda. 

Citește și: Demisie cu cantec la Miscarea Populara. Dezamagire fata de Udrea

Preda și-a anunțat astăzi demisia de la conducerea Fundației, dar surse din conducerea PMP ne-au explicat că de fapt el a fost demis ”printr-un ordin venit de sus”.

De ce se face vinovat Preda? Surse din PMP ne-au explicat că lui Marian Preda i s-a dat cloșca cu puii de aur pe mână și a pierdut-o pe drum. Toți primarii racolați de Traian Băsescu și Elena Udrea erau trimiși în Fundația Mișcarea Populară.

La un bilanț de etapă, Elena Udrea anunța că în Fundație s-ar fi înscris vreo 200 de primari. Preda avea misiunea de a asigura legătura dintre primarii mai mici și conducerea centrală a PMP. Misiunea s-a dovedit un eșec lamentabil pentru că mulți primari s-au simțit abandonați de oamenii lui Băsescu, imediat după racolare.

Nota de plată a neglijenței lui Preda s-a plătit la alegerile europarlamentare, unde PMP a luat un scor dezastruos, pentru planurile făcute înainte.

O idee interesantă aruncată în spațiul public de fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu. 

M-am bucurat sa aud azi la Congresul PMP ca partidul nu s-a nascut acum 4 luni, asa cum au tot zis unii si altii pentru a justifica insuccesul in alegeri. Asa e, partidul a aparut cu un an in urma, chiar daca s a inregistrat oficial in februarie 2014”, scrie Lăzăroiu. 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: