FAMILIA REGALA A ROMANIEI,PRIN PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA SI PRINTUL RADU VOR OFERI MARTI DE LA ORELE 19,00,UN DINEU IN ONOAREA SENATULUI LA CASTELUL PELES!

15 iun.

 

Principesa moștenitoare Margareta și principele Radu vor oferi marți de la ora 19,00 un dineu în onoarea Senatului la Castelul Peleș, la aniversarea acestei instituții. „Evenimentul va reuni conducerea Senatului. Elevii-bursieri ai programului „Tinere Talente” al Fundației Principesa Margareta a României vor susține un recital de muzică clasică”, se arată într-un comunicat transmis de Casa Regală a României.

Anterior, Principesa Margareta îl va reprezenta în cursul zilei de marți pe Regele Mihai I în cadrul ședinței solemne a Senatului, care va sărbători împlinirea a 150 de ani de la înființarea sa.

Principesa va susține un discurs în fața senatorilor.

La ședința solemnă dedicată aniversării Senatului vor lua parte și principii Radu și Nicolae.

Aniversarea Senatului României a stârnit dispute în Parlament săptămâna aceasta după ce președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să-l includă pe lista de invitați pe președintele Traian Băsescu.

”Nu vreau să creăm un moment penibil, ţinând cont că preşedintele României a militat constant pentru un Parlament unicameral, deci desfiinţarea Senatului, iar la festivitatea din ziua de 17 iunie se va vorbi cu precădere nu numai despre tradiţia Senatului, ci şi despre rolul Senatului în perspectiva următorilor ani”, a explicat Tăriceanu eliminarea din lista de invitaţi a lui Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: