MIRCEA BADEA REALIZATOR LA ANTENA 3,ATAC DUR LA IOHANNIS WERNER KLAUS „SASE CASE” : „TU DE CINE ITI BATI JOC, NEAMTULE? DE MINE,NU….”,EU AS VREA UN PRESEDINTE CARE SA NU-SI BATA JOC DE MINE!

18 iun.

Mircea Badea a comentat, marţi, pe marginea averilor prezidenţiabililor şi a eternei dispute, ce e mai bine: un preşedinte sărac, sau unul bogat?

 „E mai puţin relevant dacă e bogat sau sărac. Astă că daca e bogat n-are nevoie să ciordească, e o iluzie. Că doar nu ciordeşte de foame, ciordeşte pentru că vrea să fie mai bogat. Întotdeauna va fi unul mai bogat ca el, deci asta…e prea târziu, am trecut într-a treia. Cred că bogat contra sărac nu e o dezbare productivă. Eu aş vrea un preşedinte care să nu-şi bată joc de mine. Ăsta e criteriul principal. Nu să vină să-mi spună că are şase case din meditaţii” consideră Mircea Badea.

„Nu-ţi bate joc de mine. Nu-s prostul tău. Nu oi fi Einstein, dar chiar prostul tău nu sunt. Aş vrea un preşedinte care să nu se uite în faţa mea şi să-mi dea flegme. Sunt sătul, nu aş vrea să fie un impostor, un ticălos, un jegos moralmente” a continuat realizatorul Antena 3.

Mircea Badea a vorbit şi despre scandalul caselor lui Klaus Iohannis, primarul Sibiului fiind posesor a şase locuinţe, despre care spune că le-a cumpărat cu banii din meditaţii şi chirii.

„Nu există profesor în ţara asta care să nu fie indignat de neamţ, care să nu se simtă insultat de faptul că vine cu mizeria asta. Când am văzut aia cu mătuşa Tamara, am zis că nu poate exista atâta prostie…Eram curios să văd explicaţia lui Iohannis. Zice că a dat meditaţii. Tu de cine îţi baţi joc, neamţule? De mine, nu…” a mai spus Mircea Badea.

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a făcut un sumar portret al politicianului contemporan. „Aici avem de-a face cu nesimţire, cu mincinoşi patentaţi, nu cu nebunie. Se întâmplă asta pentru că au avut drumul liber către abuz” a spus Dumitraşcu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: