PUPINCURISTUL LUI TRAIAN BASESCU,SASUL KLAUS IOHANNIS ,A DECLARAT CA PERIOADA DE TRANZITIE IN CADRUL FUZIUNII PNL+PD-L S-AR PUTEA PRELUNGI PANA IN 2016!

19 iun.

 

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că perioada de tranziţie în cazul fuziunii PNL-PDL s-ar putea prelungi până în 2016, timp în care ar fi posibilă adoptarea unui sistem de co-preşedinţi la nivel local. 

‘Vom avea cu siguranţă, de la decizia politică care va fi luată – dacă va fi luată – de fuziune, până la punerea în practică, inclusiv până la înregistrarea în registrul partidelor politice, o perioadă de tranziţie care la nevoie se poate prelungi şi mai departe, până să zicem la sfârşitul 2016, o perioadă de tranziţie în care organizaţiile judeţene, locale, vor co-exista. Este posibil să ne imaginăm un sistem de co-preşedinţi la nivel local, pentru a da un timp suficient şi o abordare rezonabilă a acestei fuziuni în teritoriu’, a declarat Klaus Iohannis, la finalul reuniunii regionale a PNL, de miercuri, de la Zalău.

Acesta a adăugat că a încercat să explice celor prezenţi la reuniune de ce crede el că fuziunea este necesară.

‘Oamenii, pe bună dreptate, sunt foarte interesaţi de această fuziune şi le-am explicat de ce cred eu că e bine să se facă această fuziune acum. Acum este oportunitatea, acum există dorinţa, voinţa politică’, a punctat liderul liberal. AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: