„PUFOASA” ADRIANA SAFTOIU,PURTATOR DE CUVANT AL PD-L ATAC DUR: TRAIAN BASESCU STIA FOARTE BINE!

20 iun.

adriana saftoiu

Eu cred că președintele știa foarte bine, nu avea nevoie să afle de la serviciile secrete, despre faptul că fratele lui a botezat un copil. A fost un act public. Mai mult decât atât, președintele nu a refuzat gestul fratelui. Nu aveau serviciile de ce să-i povestească președintelui un botez pe care îl poți citi pe site-ul unui ziar”, a spus Adriana Săftoiu la Digi24.

În schimb, în ceea ce privește faptele de care îl acuză procurorii pe Mircea Băsescu, Adriana Săftoiu explică de ce este posibil ca președintele să nu fi fost informat de către servicii.

Cred că întrebarea pe care ne-o putem pune este dacă serviciile l-au informat pe președinte despre demersurile pe care le făcea Mircea Băsescu cu acest clan. Îmi pun doar întrebarea – în cazul în care președintele României, la început, devenea şi el suspect în acest caz, din cauza fratelui care-i foloseşte numele- era normal ca președintele să fie anunțat? Eu cred că nu. Pentru că dacă președintele a fost la început bănuit, din cauza fratelui, că ar putea avea legătură , cum să-l informezi? Cum să-i spui: vedeţi că sunteţi bănuit că faceți trafic de influenţă? Tocmai vă avertizăm ca să ștergeți urmele?”, a spus ea.

Adriana Săftoiu, în prezent purtător de cuvânt al PDL, a povestit și un episod petrecut în perioada în care era consiliera președintelui. A fost sunată și întrebată dacă îl cunoaște pe un om care fusese arestat și care invoca numele unor consilieri prezidențiali, chiar dacă nu îi cunoștea, pentru a cere bani.

„Ei clar au verificat să vadă dacă eu știu ceva și după ce au constatat, din propria lor cecetare, că nu aveam nicio legătură cu omul ăla, am fost întrebată oficial. Nu a venit nimeni să îmi zică: știți, se pare că dați niște bani, sau nu-i dați. Prima dată și-au făcut propria lor anchetă”, a spus ea.

Adriana Săftoiu mai spune că, în opinia sa, Mircea Băsescu nu i-a spus fratelui său nimic despre banii pe care este acuzat că i-ar fi primit.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: