CETATEANUL PENAL BASESCU TRAIAN A EXPLODAT DE FURIE DIN CAUZA NEPUTINTEI SALE DE A MUSAMALIZA AFACEREA DE CORUPTIE GRAVA LA NIVEL INALT IN CARE ESTE IMPLICATA FAMIGLIA BASESCU INRUDITA CU FAMILIA INTERLOPULUI ANGHEL SANDU ,ZIS BERCEA MONDIAL!

25 iun.

base

Președintele Traian Băsescu a transmis o primă reacție la stenogramele pe care le-a publicat Antena 3, din flagrantul organizat de DNA. În stenograme apar Mircea Băsescu și Izaura, fiica lui Bercea Mondial. 

Precizare a președintelui României, domnul Traian Băsescu

Președintele României, domnul Traian Băsescu, face următoarea precizare cu privire la ceea ce un post TV susține că sunt stenograme din cazul „Mircea Băsescu – Sandu Anghel” pe care le-a difuzat marți, 24 iunie a.c.:

– „Nu am discutat niciodată cu fratele meu, Mircea Băsescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și nu am primit niciun ban și niciun bun de la sau în numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo intervenție de reducere a pedepsei în instanță și nici pentru vreo grațiere. Întocmai cum nu am primit niciodată niciun ban și niciun bun de la nimeni pentru a interveni în vreun fel în dosare sau pentru vreo grațiere. De altfel, pedepsele aplicate de instanțele de judecată lui Sandu Anghel și altor membri ai familiei lui dovedesc că justiția a funcționat doar sub imperativul legii.”.

Departamentul de Comunicare Publică
25 Iunie 2014

20140624_233552

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: