PRIMARUL BACAULUI , ROMEO STAVARACHE,”LIBERALUL-POPULAR”,FOST PURIST”,PUPINCURISTUL LUI CRIN „CUCKY” ANTONESCU RETINUT DE DNA!

26 iun.

Primarul Bacăului, reţinut de DNA. Romeo Stavarache este acuzat că ar fi primit mită 418
Foto: Agerpres

 

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, a fost reţinut, joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind suspectat că ar fi primit mită prin intermediul unor asociaţii sportive, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Dosarul edilului este instrumentat de DNA Bacău, ai cărei procurori ar urma să înainteze instanţei propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Într-un alt dosar, Stavarache a fost trimis în judecată, în aprilie, tot de procurorii anticorupţie, pentru tentativă la abuz în serviciu, într-un dosar legat de repartizarea unei locuinţe către un subaltern.

Alături de el au fost deferiţi justiţiei Gheorghe Muntianu, la data faptelor şef al Serviciului administrare fond locativ şi îndrumare asociaţii de proprietari din Primăria Municipiului Bacău, şi Gavril Pircu, la data faptelor director executiv al Direcţiei patrimoniu din Primăria Bacău, în prezent şef serviciu la Serviciul Patrimoniu.

Procurorii susţin că primarul Bacăului a aprobat încheierea contractului de vânzare-cumpărare pentru o locuinţă, ca urmare a solicitării formulate de Muntianu în cadrul audienţelor, deşi cererea acestuia nu fusese verificată de compartimentele de specialitate din cadrul Primăriei Bacău, iar la cerere nu au fost anexate înscrisurile care dovedeau calitatea de chiriaş şi îndeplinirea obligaţiilor rezultate din această calitate.

Edilul a respins acuzaţiile, susţinând că fapta de care este acuzat „nu a existat niciodată” şi că „este o eroare a procurorilor”.
 

El conduce şi organizaţia judeţeană a PNL, înainte de intrarea în acest partid fiind membru PUR (actualul PC).

Stavarache este edilul municipiului Bacău din 2004.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: